0

Καθόλου θετική δεν είναι η εικόνα του PAO Alive το τελευταίο διάστημα.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημιούργησε πριν καιρό μια πλατφόρμα, στην οποία ο κάθε φίλος του Παναθηναϊκού θα μπορεί να  προσφέρει ένα μικρό ή μεγάλο ποσό, για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του.

Τρεις μήνες μετά, το ποσό που έχει μαζευτεί δεν είναι ανάλογο με αυτό που φαντάζονταν οι υπεύθυνοι του όλου πρότζεκτ.

Το ποσό που είχε μαζευτεί μέχρι την Τετάρτη (9/10) ήταν 722.500 ευρώ από 14.855 φίλους του Τριφυλλιού, με τον επιχειρηματία Δημήτρη Βρανόπουλο να έχει βάλει από μόνος του 50.000 ευρώ.

Ο στόχος εξαρχής ήταν να μαζευτεί το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που με τις τωρινές συνθήκες φαντάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν τα ισχυρά “πράσινα” πορτοφόλια δε βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Όπως φαίνεται, η ιδέα του εγχειρήματος μπορεί να ήταν πολύ καλή και ίσως να μαζευτεί κάποιο σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της ομάδας, όμως δεν θα ακουμπήσει το στόχο που έθεσε εξαρχής ο πρόεδρος της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τουλάχιστον χωρίς την συμμετοχή των οικονομικά ισχυρών προσώπων.

 

Ποδοσφαιρικοί “εγκληματίες”…

Previous article

Πέρνει πρωτοβουλίες ο Νταμπίζας για να αντιστρέψει το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.