0

Η εικόνα της Εθνικής αλλάζει σε βαθμό τέτοιο που θεωρείς πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο Φαν’τ Σχιπ εφαρμόζει πλάνο με τραβηγμένες αλλαγές που δεν έχουμε συνηθίσει, φέρνει στην ομάδα ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό που δεν έχουν κληθεί ποτέ στην εθνική και προσπαθεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας μέσα από μία δύσκολη και επικίνδυνη… μεταστροφή. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά και απρόσμενα ενθαρρυντικά.

Η εικόνα της ομάδας αλλάζει σε βαθμό τέτοιο που θεωρείς πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Χωρίς να υπάρχει διάθεση υποτίμησης των αντιπάλων και της κρισιμότητας των αναμετρήσεων με Βοσνία και Αρμενία (ματς στα οποία ήρθαν οι νίκες), οι διεθνείς αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό άγχος και την πίεση μιας πρόκρισης.

Ωστόσο, έχουν μεγάλη όρεξη και πάθος, δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχία μέσα στο γήπεδο, τηρούν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή τους και έχουν την ανάγκη να αλλάξουν τα πάντα.

Η Ελλάδα επιστρέφει σε μία κατάσταση που είναι αρεστή, βελτιώνεται, αρέσει.

Αλλά μέχρι να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί και πάλι στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης χρειάζονται στέρεα βήματα προόδου και υπομονής.

Ένας γάμος με ημερομηνία …διαζυγίου!

Previous article

Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Σχορτσανίτης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.