0

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις και σε άλλα θέματα με ανανεώσεις συμβολαίων. Διούδης, Δώνης, Αποστολάκης ανανεώνουν, ο Ινσούα περιμένει την οικονομική πρόταση.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμφώνησε, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023 και αναμένεται να υπογράψει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Την ερχόμενη εβδομάδα, όμως, θα έχουμε πιθανότατα εξελίξεις και με άλλες ανανεώσεις.

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε πρόσφατα εκ νέου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Θέλει να μείνει στην ομάδα, είναι απόλυτα ευχαριστημένος και η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει τη συμφωνία.

Το εξωτερικό είναι πάντα μία προοπτική, αλλά ακόμα και να γίνει αυτό ο Διούδης θα φέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό και δεν θα φύγει ελεύθερος. Φαίνεται, ότι μόλις ο Παναθηναϊκός τον καλέσει για τις τελικές συζητήσεις, θα υπάρχει συμφωνία. Ο Δώνης και ο Αποστολάκης αναμένεται και αυτοί να υπογράψουν τις ερχόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τον Ινσούα το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο, όσο λέγεται. Εκτός από τη συζήτηση με τον αδερφό του παίκτη πριν από καιρό και την επιθυμία του Παναθηναϊκού να του ανανεώσει το συμβόλαιο, άλλη κουβέντα δεν έχει γίνει. Αναμένεται να γίνει και να συζητηθεί το οικονομικό, που θα κρίνει τη συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει αύξηση στον παίκτη(παίρνει 280.000 ευρώ τώρα), αλλά θα φανεί αν θα καλύπτει τις απαιτήσεις του. Ο Ινσούα είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, αφού βλέπει ότι έχει ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση, αλλά το τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε στην επόμενη επαφή, που δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Χθες στο Κορωπί η επαφή, που είχε Ινσούα και η συζήτηση με άνθρωπο του Παναθηναϊκού δεν είχε καμία σχέση με το συμβόλαιό του, αλλά με προσωπικό του θέμα.

Τέλος, επαφές θα γίνουν από τον Ρόκα μόλις επιστρέψει και με τους νεαρούς Βαγιανίδη και Αθανασακόπουλο με σκοπό να τους κρατήσει στον Παναθηναϊκό αν και σε πρώτη φάση αυτό φαντάζει δύσκολο ειδικά για τον Βαγιανίδη μετά τις προσφορές που δέχθηκε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Μονακό και το Αμβούργο

 

Μόνο νίκη αν θέλουν play off

Previous article

Ζητάει παρέμβαση Αυγενάκη ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.