0

Η ομάδα εργασίας ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης/Εντατικής Θεραπείας ανέλυσε τη βασική υποστήριξη της ζωής και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή στα μέλη του Παναθηναϊκού.

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΕΚΕ, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού μέσω σχετικού σεμιναρίου για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή, αλλά και τη βασική υποστήριξη της ζωής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων»:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία (ΕΚΕ) για το σεμινάριο που πραγματοποίησε στα στελέχη της ΠΑΕ την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Στο πεντάωρο πιστοποιημένο σεμινάριο η ομάδα εργασίας ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης/ Εντατικής Θεραπείας ανέλυσε τη βασική υποστήριξη της ζωής και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή.

Η ΕΚΕ πραγματοποιεί επί σειρά ετών σεμινάρια, έχοντας ήδη εκπαιδεύσει/ πιστοποιήσει μεταξύ άλλων προσωπικό ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής, ομάδας ΔΙΑΣ, Βουλής των Ελλήνων, δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων, γυμναστές διαφόρων σχολείων, κα., φοιτητών Ιατρικής και Νοσηλευτικής, φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ιατρικής Αθηνών, καθώς και σχεδόν όλων των Δήμων της Αττικής».

Σεμινάριο από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία στον Παναθηναϊκό

Χάνγκα: «Υποψήφιος για το Final Four ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Βαζέχα και Σαραβάκος με την θρυλική φανέλα του Άμστερνταμ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.