0

Οι «πράσινοι» δείχνουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους προφίλ.

Στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως θα βάλει εισιτήρια από 5 ευρώ για τους ανέργους, ενώ παράλληλα προσκάλεσε και 45 παιδιά από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να παρακολουθήσουν το ματς από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

 

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε  συστηματική βάση.

Επιπλέον, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις,  τα μέλη της Ένωσης πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν βρέφη, παιδιά και εφήβους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους.

Τo 2016 η Ένωση τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά.

Aν παραμείνει ο Ινσούα, Καρλίτος και… τέλος στα μεταγραφικά!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και είναι έτοιμος να διεκδικήσει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.