0

Είναι και επίσημο. Με Ντροπολογία έκτρωμα που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η κυβέρνηση δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Και  όλα αυτά στην προσπάθεια της να χρυσώσει το χάπι από τη ΣΤΗΜΕΝΗ απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τον οποίο πήρε άρον άρον πίσω μετά τη γενική κατακραυγή που υπήρχε.

Στην τροπολογία που θα ψηφιστεί μέχρι το βράδυ και θα γίνει νόμος του κράτους προβλέπεται αφαίρεση 5-10 βαθμών «αναλόγως της βαρύτητας της απόφασης».

Η κυβέρνηση επί της ουσίας με φωτογραφικό τρόπο δίνει στο πρωτοβάθμιο όργανο που αποτελείται από τακτικό δικαστή την απόφαση στο χέρι και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης από τη στιγμή που η κυβέρνηση σαν πόντιος πιλάτος ένιψε τας χείρας της. Έτσι γίνεται πραγματικότητα αυτό που ψιθιρίζονταν έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι θα δοθεί με νομοθετικό διάταγμα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

«Σε περίπτωση κατά την οποία παραβιασθεί κάποια από τις διατάξεις των προηγούμενων παραγράφων του άρθρου αυτού με υπαιτιότητα οργάνων της ΑΑΕ επιβάλλεται στην ομάδα της, με απόφαση του οικείου δικαιοδοτικού οργάνου, το οποίο επιλαμβάνεται ύστερα από έκθεση της ΕΕΑ ή μετά από προσφυγή όποιου έχει ένομμο συμφέρον, η ποινή της αφαίρεσης 5-10 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα στο οποίο αυτή συμμετέχει, αναλόγως της βαρύτητας της απόφασης.

Σε περίπτωση που η παράβαση διαπιστώνεται μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή ως άνω ποινή επιβάλλεται για το επόμενο επαγελματικό πρωτάθλημα. Η ποινή της παρούσας παραγράφου επιβάλλεται ανεξαρτήτως του νομικού χαρακτηρισμού της παράβασης από τις οικείες πειθαρχικές διατάξεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τροπολογία.

 

Παραμένει σοκαρισμένος για τον θάνατο του Κόμπε ο Ράις (pic)

Previous article

Πάει στη Μπολόνια ο Σέχου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.