0

Η προοπτική της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Ερασιτέχνη.

Η προοπτική της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Ερασιτέχνη και αυτό μαρτυρά η σειρά συναντήσεων που είχε το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Πρωθυπουργό, τον Δήμαρχο Αθηναίων και τον Περιφερειάρχη Αττικής.

votanikos

O πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εξαντλεί κάθε περιθώριο για να γίνει το “πράσινο” όνειρο πραγματικότητα και πιέζει με τον δικό του τρόπο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την υλοποίηση του γηπεδικού πρότζεκτ. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει… λευκή πετσέτα στο συγκεκριμένο θέμα. Όμως οι πληροφορίες του trifilara.gr αναφέρουν πως η Κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο το plan b στην περίπτωση μη υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης. Και σε αυτό το πλάνο περιλαμβάνονται κάποιες από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου!

votanikos

Μίνι… Παναθηναϊκή πολιτεία στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικά στελέχη, η προοπτική μιας μικρής… Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ είναι κάτι που υπάρχει ως δεύτερη σκέψη και πιθανότατα θα είναι η αντι – πρόταση προς τον Ερασιτέχνη, αν προκύψουν αξεπέραστα εμπόδια στο θέμα του Βοτανικού.

oaka

Το πλάνο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι θα πρόκειται για μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση, με την οποία θα αξιοποιηθούν ορισμένες από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και θα λυθεί παράλληλα ένα πρόβλημα που απασχολεί την οικογένεια του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετές δεκαετίες.

oaka

Πάντως η Κυβέρνηση, ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και τους τελευταίους μήνες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά τους για να γίνουν τα πρώτα… βήματα σε μια δύσκολη διαδρομή και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και… φρενάρουν το πρότζεκτ.

Προτεραιότητα ο Βοτανικός για τον Ερασιτέχνη

Το θέμα της μόνιμης εγκατάστασης των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν είναι κάτι που απασχολεί για την ώρα τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, καθώς δεν έχει πέσει… επίσημα στο τραπέζι το πλάνο και δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση.

oaka

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες μια αθόρυβη, αλλά ουσιαστική προεργασία για το γηπεδικό, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από ιδιώτες για τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ.

Votanikos

Απόλυτη προτεραιότητα είναι ο Βοτανικός και το PAO Alive για τον Ερασιτέχνη και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η “Μάνα του Λόχου”, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το θέμα μετά τις σημαντικές συναντήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα.

πηγή: trifilllara.gr

“Κλείνει” το καλοκαίρι Βέλεθ!

Previous article

Επανεμφανίσθηκε ο Βλάσσης Τσάκας με νέο πρίγκηπα! (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.