0

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άργησε, αλλά το παλεύει.Όπως και ο Βαγιαννίδης – και το περιβάλλον του – πρέπει να συνειδητοποιήσει πως δεν πρέπει να γίνει Νίνης, έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει για χάρη κανενός ταλέντου, όσο προικισμένο και αν είναι, να διαφοροποιήσει τις συνθήκες ωρίμανσής του.

Περισσότερες δεν είναι οι πιθανότητες του για να διατηρήσει τον Βαγιαννίδη. Η χτεσινή κίνηση, αν του δώσει ο Δώνης φανέλα βασικού, μάλλον πρέπει να ενταχθεί στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Ως εκεί όμως επίσης.

Όπως και ο Βαγιαννίδης – και το περιβάλλον του – πρέπει να συνειδητοποιήσει πως δεν πρέπει να γίνει Νίνης, έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει για χάρη κανενός ταλέντου, όσο προικισμένο και αν είναι, να διαφοροποιήσει τις συνθήκες ωρίμανσής του. Το μόνο που πρέπει είναι ποδοσφαιρικά να πείσει πως μπορεί να (του) προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες.

Αν (του) φτάνουν, τότε ο σύλλογος θα κερδίσει – και θα κερδηθεί – έναν ποιοτικό επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Αν όχι, η επιλογή δεν θα τον βαραίνει, αλλά η ευθύνη θα μετατεθεί σε όποιον την έκανε…

Ανδρεόπουλος: «Έχω αποκτήσει τον σεβασμό όλων των αθλητών μου»

Previous article

Κόβουν πίτα οι Παλαίμαχοι

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.