0

Ο Τσάβι Ρόκα είναι αυτός ο οποίος θα λειτουργήσει ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Αλαφούζου-Δώνη για να εκτονώσει την ένταση στον Παναθηναϊκό.

Η ένταση που προκλήθηκε στον Παναθηναϊκό μετά τις δημόσιες μομφές του Γιώργου Δώνη την Πέμπτη, έχει εκτονωθεί. Από τη μία η ΠΑΕ τήρησε ήπια στάση με την ανακοίνωση και τη «διαρροή» της και από την άλλη, ο Δώνης απέφυγε να προσθέσει κάτι άλλο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Τρίπολης.

Όμως, το ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί και θα εκκρεμεί όσο ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιώργος Δώνης δεν μιλούν απ’ ευθείας. Είναι προφανές ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά με μία τόσο σημαντική εκκρεμότητα…

Ο Αλαφούζος έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με την επιλογή του Δώνη να δημοσιοποιήσει τη δυσαρέσκεια του, όμως δεν θα λάβει αποφάσεις εν θερμώ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα την Κυριακή και θα αναλύσουν διεξοδικά την υπόθεση.

Ο Ρόκα έλειπε στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις και επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τα διοικητικά στελέχη για όσα συνέβησαν, ενώ δεν είναι γνωστό εάν έχει επικοινωνήσει με τον Δώνη, για να ακούσει την εκδοχή του για τα τεκταινόμενα.

Το σενάριο που φαίνεται να επικρατεί είναι να πέσουν οι τόνοι, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού Αλαφούζου-Δώνη στη διάρκεια της εβδομάδας. Προηγουμένως, χρειάζεται να προηγηθεί αρκετή δουλειά με εκατέρωθεν εξηγήσεις και ο Ρόκα θα την αρχίσει από την Κυριακή…

 

Απέκτησε χαρακτήρα, μια γροθιά γύρω του!

Previous article

Τρομερά καρφώματα από Παπαγιάννη και Μπέντιλ στο ΤΟΡ-10 (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.