0

Συνήθως όταν ακούμε πως κάποιος έχει διεξάγει μία έρευνα για το ποιος είναι ο καλύτερος εραστής ή πως προσπαθεί να μελετήσει κάποιες συνήθειες των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του σεξ, το μυαλό μας πάει σε έρευνες που συγκρίνουν διαφορετικές εθνικότητες (π.χ ποιός λαός έχει τους καλύτερους άνδρες στο σεξ), τον αριθμό των οργασμών των γυναικών στο σεξ ανά χώρα, τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ανά περιοχή κοκ.

Έχουμε δει έρευνες ακόμα και για το σε ποια ηλικία κάποιοι λαοί έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία ή και μελέτες σε ομάδες ανδρών για το μέγεθος του μορίου τους.

Σίγουρα πάντως δεν είναι συνηθισμένο να διαβάζουμε για μελέτες και έρευνες που διεξάγονται με σκοπό να αποδείξουν ποιοί είναι οι καλύτεροι στο σεξ οπαδοί ομάδων. Αλλά να που οι Άγγλοι, οι πάντα πρωτοπόροι σε συγκεκριμένες κατηγορίες μελετών, το έπραξαν και αυτό. Με μία αρκετά μεγάλη έρευνα (συμμετείχαν σε αυτήν 4000 άνθρωποι με ανοιχτές προτιμήσεις σε ομάδες της Premier League) άνοιξαν το δρόμο για μία σειρά αναλύσεων με θέμα σεξ και ποδόσφαιρο. Λαός ακομπλεξάριστος στο να συζητάει θέματα τέτοιας φύσεως, οι συμμετέχοντες στην έρευνα παραδέχτηκαν και κουβέντιασαν χωρίς ταμπού αρκετά πράγματα σεξουαλικής φύσεως ώστε η εταιρία που τη διεξήγαγε να μπορέσει να τους κατηγοριοποιήσει ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν.

Μεταξύ αυτών των θεμάτων οι οπαδοί απάντησαν σε ερωτήματα όπως:

  • Φτάνει η σύντροφός σας σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ;
  • Πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε σεξ;
  • Τι βαθμολογία θα δίνατε στις επιδόσεις σας στο σεξ;

 

Ως πρωτοπόροι σε τέτοιου είδους έρευνες – αλλά και αρκετά μπροστά από εμάς σε ποδοσφαιρική κουλτούρα – οι Άγγλοι δε δίστασαν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις και να συγκεντρώσουν εκτενή ερωτηματολόγια από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κρίνουν και να κριθούν. Μάλιστα τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν σε αρκετές εφημερίδες και έντυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκτός αυτού, ενώ δεδομένης της δημοφιλίας του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο τα βρήκαμε και εμείς πολύ ενδιαφέροντα. Για να δούμε όμως τι συμπεράσματα βγήκαν από αυτό το δείγμα των 4000 ατόμων!

 

Οι οπαδοί της Τότεναμ καλύτεροι εραστές στο ποδόσφαιρο!

 

Με το – μερικώς – αμφιλεγόμενο κριτήριο του «είμαι σίγουρος πως η σύντροφός μου φτάνει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ» οι ερευνητές κατέταξαν τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων με την παρακάτω σειρά: Τότεναμ, Νιουκάστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λέστερ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι. Μάλιστα τα απόλυτα ποσοστά στην παραπάνω κατάταξη φαίνεται να δείχνουν ότι οι οπαδοί των Σπερς ισχυρίζονται σε ποσοστό 71% πως οι σύντροφοί τους κορυφώνουν όταν κάνουν σεξ. Με την εξαίρεση της Νιουκάστλ (που δεν τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια) φαίνεται πως η αυτοπεποίθηση στο σεξ εξαρτάται από την επιτυχία της ομάδας. Όλες οι ομάδες στις κορυφαίες θέσεις αυτής της κατηγορίας έχουν αξιόλογες πορείες στο τοπικό πρωτάθλημα ή στο Champions League ή και στα δύο. Ειδικά την τελευταία 10ετία. Δεν είναι βέβαια επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά με δείγμα 4000 ανθρώπων μπορούμε ίσως να δούμε μια μικρή συσχέτιση μεταξύ επιτυχίας ομάδας και επιτυχίας των οπαδών στο σεξ.

Οι καλύτεροι με άριστα το 10!

 

Στην εξίσου αμφιλεγόμενη ερώτηση του «τι βαθμολογία θα βάζατε στους εαυτούς σας με άριστα το 10» οι οπαδοί των ομάδων κλήθηκαν να σκεφτούν και να απαντήσουν ειλικρινά γύρω από τις επιδόσείς τους στο κρεβάτι. Με 6,22 στα 10 οι οπαδοί των Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Σίτι αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι, με αυτούς της Μπράιτον να βρίσκονται στον «πάτο» με 4,6 στα 10 και αναμφίβολα μια περίσσεια αυτοκριτικής και αυτοσαρκασμού. Στα παράδοξα όμως της συγκεκριμένης ερώτησης είναι το γεγονός πως οι οπαδοί της Τότεναμ, που έπιασαν κορυφή στο θέμα οργασμός και ικανοποίηση του συντρόφου, δε βρίσκονται καν στην κορυφαία τριάδα της ερώτησης που τους ζήτησε να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις τους με άριστα το 10. Ένα παράδοξο που από πολλούς σχολιάστηκε ως αδυναμία της έρευνας μιας και στο μυαλό των περισσοτέρων ένας άνδρας που είναι σίγουρο πως ικανοποιεί τη σύντροφο δεν μπορεί ταυτόχρονα να βαθμολογεί τον εαυτό του τόσο χαμηλά ως εραστής. Είναι όντως αρκετά αξιοπερίεργο γιαυτό και οι μελετητές προσέθεσαν και το κριτήριο της συχνότητας του σεξ στην έρευνα.

 

Και από σεξ άλλο τίποτα!

 

Φυσικά μια έρευνα που ψάχνει να αναδείξει τους καλύτερους εραστές (ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης) δεν θα μπορούσε να παραλείπει το κριτήριο της συχνότητας της ερωτικής πράξης. Άλλωστε στους περισσότερους άνδρες αρέσει να επαίρονται όχι μόνο για το “μέγεθος” τους και τη διάρκεια στο σεξ αλλά και για τη συχνότητα που μπορούν να προσφέρουν ηδονή στις συντρόφους τους.

Σε αυτόν τον τομέα της έρευνας έχουμε μια μικρή ανατροπή, καθώς οι – κατά δική τους ομολογία –  χειρότεροι οπαδοί – εραστές, αυτοί της Μπρίστολ, εμφανίζεται να κάνουν σεξ συχνότερα από οποιονδήποτε άλλο στην Premier League. Και μάλιστα με το εντυπωσιακό 87% δηλώνουν πως το κάνουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή που αυτοί που υποστηρίζουν τη Γούεστ Χαμ, την αγαπημένη ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου, είναι μάλλον ασεξουάλ, μιας και το 19% εξ αυτών δηλώνει πως πλέον δεν κάνει καθόλου σεξ. Μάλλον για αυτούς η λύση των σάιτ πορνό όπως το theporndude.com είναι πιο ελκυστική από το να μπαίνουν οι ίδιοι στη διαδικασία να «ζευγαρώσουν». Κάτι μας λέει πως οι οπαδοί της West Ham θα ήταν σίγουρα οι κορυφαίοι αν η έρευνα εξέταζε και το ποιοι οπαδοί γουστάρουν περισσότερο το ματι!

 

Οι καλύτεροι οπαδοί – εραστές στην Ελλάδα!

Θα μπορούσε να γίνει μια παρόμοια έρευνα και για τις σεξουαλικές επιδόσεις των οπαδών των Ελληνικών ομάδων;

 

Ίσως είναι το θέμα της διαφοράς κουλτούρας που δεν έχει επιτρέψει τη διεξαγωγή ανάλογων ερευνών και στην Ελλάδα. Οι οπαδοί στη χώρα μας, όντας λιγότερο ακομπλεξάριστοι σε σχέση με τους Άγγλους, έχουν λογικά μικρότερες πιθανότητες να απαντήσουν ειλικρινά σε ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Σίγουρα βέβαια δεν είναι ακομπλεξάριστοι (για να μην πούμε το αντίθετο εντελώς) όταν γράφουν συνθήματα για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους μιας και πολλά εξ αυτών έχουν καθαρό σεξουαλικό περιεχόμενο.  Αλλά θεωρούμε απίθανο να δουν μια τέτοια έρευνα ως αυτό που είναι, μια καταγραφή δηλαδή των επιδόσεων και των ερωτικών συνηθειών των ανθρώπων βάση ενός κριτηρίου που έχει αναλυθεί ελάχιστα.

Θα ήταν όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον να έχουμε στα χέρια μας στοιχεία και συγκρίσεις για το π.χ πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ή το σκορ που βάζουν στους εαυτούς τους για τις ερωτικές τους επιδόσεις. Κάτι τέτοιο φυσικά θα είχε νόημα μόνο αν δεν μελετηθούν αποκλειστικά οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων. Που στη χώρα μας θα έβλεπαν το περιεχόμενο μιας τέτοιας έρευνας σα μια ευκαιρία για να δείξουν ανωτερότητα απέναντι σε οπαδούς των αντιπάλων ομάδων. Οι Άγγλοι είναι σε αυτά δυστυχώς αρκετά μπροστά και για την ώρα θα μάθουμε λογικά πρώτα για τις σεξουαλικές επιδόσεις σε μια σειρά από πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες (πχ Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία) πριν έρθει η ώρα των οπαδών των Ελληνικών ομάδων.

 

Ο Δώνης θέλει την παραμονή Ζαχίντ – Σε δίλλημα ο Βέλεθ!

Previous article

Χάρντεν για Γιάννη: «Μακάρι να ήμουν 2,10 και απλά να κάρφωνα» (vid)

Next article

You may also like