0

Καμιά φορά αυτά που γίνονται κάνουν καλό όσο κι αν μας ενοχλούν!

Είναι κωμικό να κάτσω να αναλύσω τι έγινε στο ΣΕΦ. Θα θίξω εσάς θα θίξω και τον εαυτό μου. Ίσως να ξεχάσω και κάτι απ’ όλα τα… καλούδια των επιστημόνων. Πάντα αυτοί ήταν, μην πει κανείς πως δεν το περίμενε. Μόνο έτσι ξέρουν και μπορούν. Και πάντα μα πάντα όταν είναι χιλιάδες απέναντι σε μια ομάδα, μια αποστολή.

Καμία έκπληξη και το μετά των όσων έγιναν στο ΣΕΦ. Αυτό το δεν είδα, δεν άκουσα, δεν έμαθα, δεν πληροφορήθηκα. Όλοι είδαν, όλοι άκουσαν, όλοι έμαθαν, όλοι πληροφορήθηκαν. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις τι σου γίνεται μετά κι απ’ αυτή την… έκρηξη προπαγάνδας. Επειδή προπαγάνδα είναι να κρύβεις, να μη λες, να μην ενημερώνεις. Να «πνίγεις» με λίγα λόγια.

Σας το λέω, αυτό που έγινε στο ΣΕΦ θα μας κάνει καλό. Θα γίνει το απόλυτο μάθημα. Γιατί όταν έχεις να κάνεις με ζώα, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με συζήτηση. Όταν έχεις να κάνεις με μια επιδημία, δεν θα περιμένεις να λύσεις το πρόβλημα με ξεμάτιασμα. Το ποιοι είναι οι «εχθροί», είναι ξεκάθαρο.

Το πρώτο κεφάλαιο του μαθήματος, είναι να στείλουμε επιτέλους στο διάολο την εσωστρέφεια. Αυτή τη διαδικασία της μιζέριας που κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και μόνο. Όσο εμείς κριτικάρουμε και λέμε όσα λέμε, οι άλλοι κάνουν όσα είδατε. Ε, εμείς έτσι θα μείνουμε; Αν ναι, κακό του κεφαλιού μας ρε. Εγώ δε θα το επιτρέψω. Μια ματιά μας αρκεί για να κατεβάσουν το κεφάλι στο ύψος που χρειάζεται. Ξέρετε ποιο είναι το σωστό ύψος του κεφαλιού τους όταν έχουν απέναντι τον Παναθηναϊκό και ποιο είναι το μόνο σημείο που μπορούν να κοιτούν. Δε χρειάζεται ανάλυση.

Φτάνει λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του, είναι σε «πόλεμο»! Με όλους και με όλα! Δεν βάζει κανέναν απέναντί του! Ποτέ δεν έβαλε! Πάντα ήθελε να τους έχει όλους δίπλα του, ακόμη και τους αντιπάλους. Όμως όποιος επιλέξει να μπει απέναντι, κακό του κεφαλιού του. Μέση λύση δεν υπάρχει. Σκεφτείτε το και μόνοι σας και θα καταλάβετε.

Πηγή: leoforos.gr

Aναβολή στη συνάντηση Αλαφούζου-Δώνη

Previous article

Μπέντιλ: «Παίξαμε αρκετά καλά στο ΣΕΦ, πρέπει να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.