0

Πολλοί, οι περισσότεροι, θεωρούν ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες «δικαίωσης» του συλλόγου στην περίπτωση που αποφασιστεί το καλοκαίρι.

Πολλοί, οι περισσότεροι, θεωρούν ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες «δικαίωσης» του συλλόγου στην περίπτωση που αποφασιστεί το καλοκαίρι (ή και νωρίτερα, αν ληφθεί η απόφαση για οριστικό stop στο πρωτάθλημα) να υποστηρίξει στο Financial Control Body της UEFA αίτημα για αναστολή της ποινής τριετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί. Ποινή την οποία δεν κατάφερε να «σβήσει» τα δύο προηγούμενα χρόνια, διότι απέτυχε (και λόγω των τιμωριών αφαίρεσης βαθμών) να κατακτήσει μία «ευρωπαϊκή» θέση στην τελική κατάταξη.

Όμως ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιμείνει. Δεν πρέπει να υπολογίσει το όποιο «πολιτικό κόστος» σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, αλλά μεθοδικά -και αφού έχει πάρει την άδεια από την ΕΠΟ στις αρχές Μαΐου- να καταρτίσει τον φάκελό του και να καταθέσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ βγαίνει σταθερά στον δρόμο της οικονομικής εξισορρόπησης και «νουθετήθηκε» από την τιμωρία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Αυτό είναι το τρικ της Μπαρτσελόνα για να ‘κλέψει’ τον Νεϊμάρ

Previous article

Μετά το Πάσχα ξανά στο γήπεδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.