0

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει πάει πίσω το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, όμως σε έναν άλλο σχεδιασμό, τον χορηγικό, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν θέσει τις βάσεις πριν την πανδημία.

Αν και ο ισολογισμός της περιόδου 2019/20 που βγήκε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, να έδειχνε ότι ήταν διασφαλισμένη μόνο η χορηγία της Chipita για τη σεζόν 2020/21, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τότε που ετοιμάστηκε ο προϋπολογισμός μέχρι τις μέρες μας κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το Τριφύλλι έχει διασφαλίσει ήδη τους περισσότερους χορηγούς του. Συγκεκριμένα, από τότε έχουν ακολουθήσει πολλές επαφές έχοντας ήδη συμφωνήσει με την πλειονότητα.

Αναλυτικότερα η βασική χορηγία της ΠΑΕ, έχει ανανεωθεί. Ενώ τα τυπικά απομένουν για να υπάρξει εκ νέου χορηγία με την εταιρία “Coca-cola”, με πολύ αποδοτικά νούμερα! Εκτός αυτού υπάρχει και ανανεωμένη χορηγία της τράπεζας Πειραιώς, η οποία θα βοηθήσει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όσον αφορά την χορηγία της Cosmote, μένει να γίνει γίνει μία τελική κουβέντα κοντά στον Μάιο κι αυτό διότι αρέσκεται στο να κάνει μονοετείς συμβάσεις. Επιπλέον, πάντα υπάρχει η χορηγία από την εταιρία ένδυσης “Kappa” και για αθλητικό υλικό, αλλά και για οικονομικά ανταλλάγματα.

Έτσι, είναι πολύ βασικό το ότι βλέπουμε πως η πλειοψηφία των χορηγών του Τριφυλλιού είναι σταθερή και για του χρόνου και μάλιστα με αρκετά καλά νούμερα. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός -προ κορονοϊού- είχε δημιουργήσει πολύ καλές υποδομές, ώστε να έχει σταθερά έσοδα, ενώ πλέον μένει να δούμε τι θα ισχύσει στην -μετά κορονοϊού- εποχή.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί πως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για τις ανακαινίσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, Γεώργιος Καλαφάτης, είναι με χρήματα από χορηγικά προγράμματα.

Η αγωνία του Μακέντα

Previous article

Τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα και χρονοδιάγραμμα για πιθανή επανέναρξη

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.