0

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα, που αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχουν λαμβάνειν χρήματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα, που αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχουν λαμβάνειν χρήματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα και βάζουν πλάτη στην ομάδα της καρδιάς τους.

Φυσικά μία σημαντική κουβέντα για να κάνουμε, είναι ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια και στους δύο τεράστιους πρώην παίκτες της ομάδας ζητάει η ΠΑΕ συνέχεια να υπογράψουν νέους διακανονισμούς, ώστε να επιμηκυνθεί η εξόφλησή τους και να …. κλείσει άλλες τρύπες η ομάδα. Ο «Καρα» σε ένα live, που είχε προχθές στο Instagram ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και είπε ότι «τους βοηθάω με κάποιους τρόπους ακόμα».

Ο τρόπος είναι αυτός. Κάθε χρόνο βάζει πλάτη και υπογράφει νέο διακανονισμό , για να παίρνει άδεια η ομάδα. Και το ίδιο κάνει και ο Γιούρκας. Φυσικά το ίδιο ΔΕΝ κάνουν ξένοι παίκτες, που βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό της ομάδας και ξοφλούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο «Καρα» και ο Γιούρκας για συναισθηματικούς λόγους κάθε χρόνο υπογράφουν, ότι τους ζητάει η ΠΑΕ. Και δείχνουν με αυτό τον τρόπο, πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα. Και το φοβερό είναι, ότι το κάνουν και δεν λένε τίποτα. Δεν το φωνάζουν.

Καπογιάννη: “Στόχος το πρωτάθλημα”

Previous article

Νούνες: «Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.