0

Ενα αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο περιστατικό που δείχνει ότι ο τυφλός οπαδισμός έχει τόσο βαθιές ρίζες που ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας δυσκολεύεται να ταιριάξει με τις βαθύτερες έννοιες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, συνέβη τις τελευταίες ημέρες

Συγκεκριμένα, η Θύρα 13 που συνεχίζει την κοινωνική της δράση συνδράμοντας μεταξύ άλλων στο έργο της κοινωνικής κουζίνας «ο Αλλος Ανθρωπος» με περισσότερες από χίλιες μερίδες φαγητού από το σπίτι του «Αλλου Ανθρώπου» και με κατ’ οίκον διανομή εντελώς δωρεάν.

Ακολούθησε η χορήγηση τροφίμων στο Γηροκομείο Αθηνών και αμέσως μετά ήρθε σε επικοινωνία και με το Γηροκομείο Πειραιώς, αποφασίζοντας να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους υπερήλικες τρόφιμούς του.

Το οξύμωρο του πράγματος είναι ότι μετά την παράδοση των τροφίμων, τη σχετική φωτογραφία στα σκαλιά του Γηροκομείου Πειραιώς (παρουσία της γενικής διευθύτριας) και αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού την ανάρτησαν στα social media, ακολούθησαν αντιδράσεις εξαιτίας της «πράσινης» ιδιότητας τους.

Ελάχιστες ώρες αργότερα μάλιστα το Γηροκομείο Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζήτησε την αφαίρεση δημοσίευσης της προσφοράς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν γνώριζε την ιδιότητά τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηροκομείου Πειραιώς:

«Οι προσφορές όλων των συνανθρώπων μας είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Ιδρύματος μας, που εδώ και 129 χρόνια προσφέρει στους ηλικιωμένους θαλπωρή και αγάπη.
Η διαδικασία της χρήσης (ανάρτησης) της φωτογραφίας που ελήφθη κατά την παράδοση της δωρεάς, έλαβε χώρα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή /και άδεια και χωρίς να γνωρίζουμε την ιδιότητα των δωρητών. Ζητήθηκε ήδη η αφαίρεση της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκ της Διευθύνσεως».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού διατήρησαν την ανάρτηση, αφαιρώντας ωστόσο την εικόνα της γενικής διευθύντριας, όπως φαίνεται παραπάτω.

 

Πόπη Δομάζου: «Μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Previous article

Εργασία για γήπεδο… 37.400 θέσεων στη Λεωφόρο! (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.