0

Αυτό που πάει να γίνει στο βόλεϊ γυναικών είναι απλά όχι μια σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αλλά ένα γεμάτο ποτήρι που το βάζουν κάτω απ’ τη βρύση, την ανοίγουν μέχρι το τέρμα και περιμένουν να μη χυθεί νερό απ’ έξω!

Ο Καραμπέτσος έτσι γουστάρει προφανώς και ενεργώντας όπως θα ντρεπόταν να ενεργήσει οργανωμένος οπαδός του γαύρου, πάει να κάνει απονομή! Να δώσει το Πρωτάθλημα στον γαύρο, γιατί έτσι ρε παιδί μου! Γιατί μπορεί. Γιατί νομίζει πως κάνεις δεν θα μιλήσει. Η ενημέρωση που υπάρχει προς τις ομάδες ήταν τουλάχιστον κωμική μέσω μιας άτυπης τηλεδιάσκεψης πριν δύο εβδομάδες. Κι αυτό θεωρούν πως τους δίνει το δικαίωμα να προκαλούν την κοινωνία ολόκληρη σε μια εποχή που ο κόσμος ασχολείται με άλλα ζητήματα, με τα νεύρα όλων να είναι στην… τσίτα.

Βρήκαν ευκαιρία όμως να περάσουν κάτι τόσο σιχαμένο, τόσο αηδιαστικό. Οι γαύροι φυσικά θα πανηγυρίζουν θα το γράψουν κι αυτό στη γνωστή ιστορία τους που περισσότερο θυμίζει ποινικό μητρώο και η ζωή συνεχίζεται, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Δεν απευθύνονται σε μ… ες όμως. Δεν απευθύνονται σε ζώα. Όταν παίζεις με τη νοημοσύνη του κόσμου, όταν πας και… ξύνεις το λιοντάρι επειδή θεωρείς πως είναι ήρεμο, θα πρέπει να είσαι έτοιμος και για την αντίδραση.

Τα απλησίαστα ράφια και το πανέρι, όπου βρίσκεις «λαβράκια» ή «παλτά»…

Previous article

Γιάκομπσεν: «Άδικο να δοθεί το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.