0

Μια… αχτίδα φωτός το τελευταίο διάστημα, μια νότα αισιοδοξίας στην… φάλτσα μουσική που ακούν εδώ και δεκαετίες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Μπορεί να σημάνει πολλά για το σύλλογο, μπορεί και τίποτα… Όμως φαίνεται ότι όχι μόνο η Hines, η οποία “καίγεται” για το εμπορικό και θέλει με τα… χίλια να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση, αλλά τόσο η Κυβέρνηση, όσο και ο Δήμος Αθηναίων θέλουν να υλοποιηθεί το έργο. Και τούτη τη φορά δεν πρόκειται για… προεκλογικές υποσχέσεις και λόγια του “αέρα”, αλλά για μια ξεκάθαρη πραγματικότητα.

Βέβαια δεν φτάνει μονάχα η θέληση για να γίνει τελικά αυτός ο… εφιάλτης ένα “πράσινο” όνειρο. Χρειάζονται και πράξεις και αυτό που γίνεται αντιληπτό από όλους όσοι βρίσκονται κοντά στο Δήμαρχο Αθηναίων, είναι ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει θέσει ως προσωπικό “στοίχημα” το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όχι μονάχα γιατί είναι φίλαθλος του συλλόγου ή γιατί ήταν ένα από τα θέματα που είχε στην προεκλογική του ατζέντα, αλλά γιατί θεωρεί – και σωστά – πως πρόκειται για ένα έργο – κλειδί για την ανάπτυξη της πόλης. Γιατί και η Αθήνα θα αναπτυχθεί με τη Διπλή Ανάπλαση και θα αλλάξει… επίπεδο.

Δεν έχω καμία διάθεση να χαϊδέψω… αυτιά, ωστόσο μετά από καιρό φαίνεται πως ένας Δήμαρχος δείχνει μεγάλη βούληση για να μην μείνει το γήπεδο στις… μακέτες και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα θετικό μαντάτο. Η υγειονομική κρίση έχει καθυστερήσει αρκετά το συγκεκριμένο θέμα και το γηπεδικό – τουλάχιστον στο κομμάτι των εξελίξεων και των ανακοινώσεων – έχει “παγώσει” προσωρινά. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γίνονται προσεκτικές και… αθόρυβες κινήσεις, τόσο για τη νομική “θωράκιση” του έργου, όσο και για τη χρηματοδότηση του. Και ιδιαίτερα για το τελευταίο έχουν φανεί θετικά σημάδια…

πηγή: trifilara.gr

Ένας πολύ διαφορετικός Εμμανουηλίδης!

Previous article

Η βουτιά του Σένκεφελντ (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.