0

Ξέρουμε τι και ποιοι είμαστε, μην ασχολείστε!

Στη διαδρομή σου όταν κάθεσαι και πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που γαυγίζει, δεν έχεις ελπίδα. Εμείς ως Παναθηναϊκοί λόγω της ηθικής μας, θεωρούμε πως πρέπει να πάμε να τα ταϊσουμε κιόλας αυτά τα «σκυλιά». Ε, δε γίνεται ρε παιδιά. Απλά τα πράγματα. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ξέρουμε τι είμαστε. Το βλέπουν οι πάντες άλλωστε. Είναι δυνατόν να μπαίνουμε στη διαδικασία να «απαντάμε» και να χαλιόμαστε, με όσους βάζουν άρωμα πάνω στη βρομιά τους; Με όσους θεωρούν την ανηθικότητα ηθική; Με όσους πουλάνε και τα παιδιά τους για ένα αποτέλεσμα;

Αισθάνομαι πραγματικά σα να έχω μπροστά μου έναν αρουραίο. Και να προσπαθώ με λογικά επιχειρήματα να τον πείσω να μην πάει προς ένα μέρος που είναι βρόμικο και σκοτεινό. Πόσες πιθανότητες έχω να με ακούσει; Πόσες ελπίδες έχω να με καταλάβει; Ε, στο μυαλό σας να κάνετε τις συγκρίσεις και τις συνδέσεις με το ποιος είναι τι και θα καταλάβετε.

Ο στόχος τους αυτός είναι. Να πουν πως κάπου κι εμείς είμαστε λάθος. Τη στιγμή που η ίδια η στάση μας, η ίδια η αντίδρασή μας, είναι κανονικά για να διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια που δίνουν πτυχία, όχι αυτά που βγάζουν τους… επιστήμονες που έλεγε κι ο Σαλιαρέλης.

Δε θα μπω καν στη διαδικασία να απαντήσω με αυτούς που παίρνουν αγώνες (δε μιλάμε για τίτλους) στα χαρτιά (δηλαδή αυτά τα 3-0 άνευ αγώνα) και προσμετρούν στην ιστορία αναμετρήσεων τα γκολ! Το χωράει το μυαλό σας; Είναι δυνατόν εγώ ως Παναθηναϊκός, με την ηθική που πρεσβεύω και υπηρετώ, με τις αξίες που έχω από τη στιγμή που γεννήθηκα, να χαμηλώσω το βλέμμα μου στο… δάπεδο των ηθικών αξιών που έχουν στον συλλογάκο που ιδρύθηκε εκεί στις γειτονιές της Τρούμπας;

Να είστε περήφανοι ως Παναθηναϊκοί. Μην απαντάτε στον κάθε κακομοίρη που θέλει να κάνει το σόου του.

Πηγή: leoforos.gr

Η κορυφή της ατζέντας του Ρόκα περιλαμβάνει, προπονητή αλλά και μειώσεις!

Previous article

Ο… σεφ Σένκεφελντ (videos)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.