0

Ανοιχτό παρέμεινε το “παράθυρο” συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Basket League, μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (21/5).

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α1, την ίδια στιγμή που από την Α2 θα ανέβουν 2 σύλλογοι, με τη μία εξ αυτών να παίρνει… wild card.

Παρά τα όσα διαρρέουν οι “ερυθρόλευκοι” τις τελευταίες μέρες, η επιθυμία τους για επιστροφή στην Basket League είναι δεδομένη, καθώς με αυτή την προϋπόθεση προσλήφθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου, στην προ μηνών επίσκεψή του στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά την επιβολή του ban στους Πειραιώτες.

Η μία ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Basket League θα είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης, με την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1 να κρίνεται μέσω wild card, καθώς πολύ δύσκολα κάποια από τις υπάρχουσες ομάδες τις Α2 μπορεί να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις που αποφασίστηκαν στο ΔΣ, πλην… Ολυμπιακού φυσικά.

Οι επόμενες μέρες και η συνεδρίαση της βδομάδας που έρχεται θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του πως ο Ολυμπιακός συμμετάσχει στην Basket League της επόμενης σεζόν με έξω αγωνιστικά κριτήρια, θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

πηγή: trifilara.gr

Τα δεδομένα για την παραμονή (ή όχι) του Γιώργου Δώνη

Previous article

Στην λίστα του Ρόκα ο Πραξιτέλης Βούρος

Next article

You may also like