0

Η Διπλή Ανάπλαση έχει επανέρθει στο προσκήνιο και δύο από τους συμμετέχοντες στο πρότζεκτ, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος της Hines, Πολ Γομόπουλος, έχουν προαναγγείλει εξελίξεις για τον Ιούνιο.

Μία μέρα πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα κάνει τις δικές του τοποθετήσεις, σας παρουσιάζουμε την τελική μορφή που θα πάρει η Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό και στους Αμπελόκηπους.

Με αυτό τον τρόπο θα διαμορφωθούν οι δύο τοποθεσίες μετά το πέρας των εργασιών, πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εξυπακούεται ότι εάν σημειωθούν μεταβολές στο νομικό πλαίσιο, θα επηρεαστεί το συνολικό εργο.

Στην παρακάτω εικόνα αποτυπώνεται το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη (μικρό κλειστό μπάσκετ και κολυμβητήριο) στο Βοτανικό.

Στην επόμενη εικόνα, στη θέση του “Απόστολος Νικολαΐδης” θα κατασκευαστεί ένα πάρκο που θα συνδέεται με το πράσινο του Λυκαβηττού.

Οι φωτογραφίες έχουν επεξεργαστεί από το γραφείο Dimand SA του κυρίου Δημήτρη Ανδριόπουλου και και υπάρχουν στην ιστοσελίδα του www.dimand.gr.

πηγή: trifilara.gr

Θεωρεί τον Παναθηναϊκό καλή επιλογή ο Αϊτόρ!

Previous article

Ανακαίνιση στην πύλη του «Γεώργιος Καλαφάτης» (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.