0

Βοτανικός… Ελαιώνας… Διπλή Ανάπλαση… Ακαδημία Πλάτωνος… Μεγάλος Περίπατος… Φαληρικό Δέλτα… Αμπελόκηποι… Τι κοινό έχουν, εκτός από το ότι σχετίζονται με την Αθήνα;

Αποτελούν μικρότερα κομμάτια ενός μεγάλου παζλ, που φιλοδοξούν να σχηματίσουν στην πρωτεύουσα μεγάλες οικονομικές δυνάμεις.

Όποιος αντιμετωπίζει το γηπεδικό του Παναθηναϊκού σαν κάτι μεμονωμένο, σφάλλει. Με τον τρόπο που έχει συνδεθεί με τη Διπλή Ανάπλαση, το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Βοτανικό έχει συμπεριληφθεί στην πιο εκτεταμένη αστική παρέμβαση στην ιστορία της πόλης.

Για να αποκτήσει κάποιος μία ιδέα για το τι σχεδιάζεται να συντελεστεί στην Αθήνα δείτε το παρακάτω σχέδιο. Το οποίο αποτελεί μία μεγαλεπήβολη μεταβολή σε αρκετές γειτονιές, που εφόσον ευοδωθεί θα αλλάξει άρδην την εικόνα τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχέδιο, το γήπεδο του Παναθηναϊκού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρότζεκτ. Προφανώς, το ζητούμενο για τον Σύλλογο είναι πως θα κεφαλαιοποιήσει προς το συμφέρον του αυτή τη συμμετοχή…

  • Σαφώς, το σχέδιο υπόκειται σε προσαρμογές και προσθαφαιρέσεις. Ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκύπτουν νέα δεδομένα που ενσωματώνονται. Αυτό που έχει σημασία είναι η κεντρική ιδέα για το σχέδιο και όχι τα επιμέρους μικρότερα θέματα.
πηγή: trifilara.gr

ΚΑΕ: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη (vid)

Previous article

Έρχεται άμεσα στον Παναθηναϊκό ο Βελεθ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.