0

Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να ευχαριστήσει τη σύζυγο και την κόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακοπούλου για το δώρο που όπως αναφέρει του έκαναν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αποκάλυψε ότι του δώρισαν «το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου», τονίζοντας ότι το δώρο αυτό «δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους».

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.

Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ντατόμε για «Ζοτς»: «Μεγάλωσα βλέποντας τον Παναθηναϊκό σου…» (pic)

Previous article

To πρόγραμμα, ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Φράγκι

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.