0

Το παρασκήνιο της επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό!

 

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με μια φήμη, που κυκλοφορεί εσχάτως και δεν έχει βάση. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ένα τελικό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά τους ρόλους στη διοικητική πυραμίδα. Αλλά, σε αυτήν δεν θα βρίσκεται ο Μποντιρόγκα, όπως γράφτηκε. Η θέση του Μάνου δεν θα καλυφθεί με μεταγραφή.

  • Και πάμε τώρα στα όσα διαδραματίστηκαν, με μία ειδησούλα από αυτές που σας αρέσουν. Προτού ο Διαμαντίδης αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, είπε και ένα όχι: στον Ολυμπιακό. Εντάξει, δεν θα φορούσε τα κόκκινα, αλλά η πρόταση που αρνήθηκε ήταν από έναν άνθρωπο που είναι ανοιχτά διακείμενος στον Ολυμπιακό, τον Παναγιώτη Φασούλα.

  • Ο Διαμαντίδης από σεβασμό απέναντι σε έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, όπως είναι ο Φασούλας, τον άκουσε, συζήτησαν το θέμα, αλλά πολύ ευγενικά ο «3D» αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην επόμενη ημέρα της ΕΟΚ. Ο Φασούλας επιχείρησε το ματ, θέλοντας να πάρει μαζί του και το πράσινο κομμάτι. Επικοινωνιακά ήταν μία σωστή κίνηση. Είχε φύγει ο Άκερ στον αιφνιδιασμό, ετοιμαζόταν για το κάρφωμα που θα ήταν καθοριστικής σημασίας στην σκακιέρα της ΕΟΚ, αλλά ήρθε ο Διαμαντίδης και κόλλησε τη μπάλα στο ταμπλό. Επί της ουσίας ήταν αδύνατο η σκέψη να γίνει πράξη, από τη στιγμή που στο μυαλό του Διαμαντίδη σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του στο μπάσκετ υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε μόνο τώρα.

  • Καιρό τώρα ο Διαμαντίδης, πολύ πριν σηκωθεί η σκόνη από τα πρόσφατα γεγονότα, είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Τον ρόλο αναζητούσαν μόνο. Και τελικά το ματ έγινε από τον Παναθηναϊκό, φέρνοντας μαζί στη διοικητική πυραμίδα τους δύο κορυφαίους αρχηγούς του την τελευταία 25ετία.

  • Και επειδή πολλοί νομίζουν ότι ο Διαμαντίδης θα έχει τυπικό ρόλο στον Παναθηναϊκό ή ότι θα είναι τιμής ένεκεν, θα εκπλαγούν. Διότι, ο «3D» θα είναι μέσα σε όλα. Οι αρμοδιότητές του θα είναι διευρυμένες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά. Κάθε άλλο παρά συμβολική θα είναι η παρουσία του στην ομάδα και το σημαντικότερο είναι ότι από το πρώτο λεπτό έδειξε φοβερή διάθεση να δουλέψει και να αναπληρώσει ο Παναθηναϊκός το χαμένο χρόνο από τα τελευταία γεγονότα, που τον έφεραν πίσω.

  • Έχει κι άλλα ωραία ντεσουδάκια η επιστροφή του Διαμαντίδη, αλλά αφήστε κάτι και για την επόμενη φορά.

  • Μια γέφυρα με το επόμενο θέμα. Αυτό του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Τον πιο κομβικό ρόλο στο γλυκό comeback του Παναθηναϊκού τις τελευταίες τρεις ημέρες τον έπαιξαν δύο άνθρωποι: Ο Τάκης Τριαντόπουλος που θα έχει και την τελική ευθύνη των υπογραφών πλέον στην ΚΑΕ και ο έτερος είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Παναγιώτης Μπόμης. Πολλοί πίστεψαν διαβάζοντας και διάφορες από τις αρλούμπες που κυκλοφορούν ότι θα έχει κάποιον «τίτλο» στην επόμενη μέρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όμως τελικά αποδεικνύεται ότι πολλές φορές τις εξελίξεις μπορούν να τις καθορίσουν αυτοί που δεν φαίνονται και τόσο. Ή αυτοί που δεν θέλουν να φαίνονται κιόλας. Γι’ αυτό και πέρα από τη χρηστή διοίκηση που έκανε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Μπόμης συμμετείχε σε όλα τα meetings με Αλβέρτη – Διαμαντίδη, που συνέτειναν στην επαναφορά και του Φράγκι, αλλά και τη συμμετοχή του Μήτσου στη διοίκηση.

  • Για τον Αλβέρτη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο τύπος αυτός είναι κολλημένος με τον Παναθηναϊκό. Και όταν όλα τελείωσαν, όταν την Παρασκευή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η τελευταία συνάντηση με Τριαντόπουλο, Διαμαντίδη και Μπόμη, δεν χρειάστηκε να πει τίποτα. Όποιος είδε τα μάτια του, κατάλαβε. Και όσοι ήταν μπροστά συγκλονίστηκαν.

  • Η τάξη αποκαταστάθηκε, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και η εβδομάδα που έρχεται μπορεί να φέρει κι άλλα θετικά νέα. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή και όλοι μα όλοι έβαλαν νερό στο κρασί τους, τα υπόλοιπα μοιάζουν πιο εύκολα.

  • Κρατήστε μόνο αυτό: αν τα γήπεδα στην αρχή της νέας σεζόν είναι ανοιχτά και οι ανακοινώσεις γίνουν εγκαίρως γνωστές, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν.

 

 

 

πηγή: sdna.gr

Ανουάρ: “Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις!” (pic)

Previous article

Δεν τα παρατάει για Ίσλα ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.