0

Ούτε μία στο εκατομμύριο” απαντούν, όταν ρωτούνται για την πιθανότητα να κατέλθει διοικητικό σχήμα στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα στελεχώνεται από άτομα της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η έλλειψη απαρτίας στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τη Δευτέρα ήταν αναμενόμενη. Ουδέποτε στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον τα μισά μέλη με την πρώτη, ώστε να διεξαχθεί κανονικά η διαδικασία. Άρα, οι οποίες εξελίξεις εξαρχής είχαν οριοθετηθεί για την επαναληπτική ΓΣ της Τρίτης 7 Ιουλίου.

Πάντως, μέχρι τώρα, δεν έχει εμφανιστεί κανένα ψηφοδέλτιο για να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές. Όλοι περιμένουν τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρότι εκείνος ξεκαθάρισε πριν δύο εβδομάδες ότι θα αποστασιοποιηθεί από τα κοινά του Τριφυλλιού και δεν θα έχει καμία σχέση.

Πράγματι, είναι δύσκολο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να μάθει να ζει χωρίς το επώνυμο Γιαννακόπουλος μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες. Διότι είναι πολλοί εκείνοι που αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο DPG δεν θα διαδραματίσει τον παραμικρό ρόλο στις εκλογές. Έστω και άτυπα, δίνοντας το χρίσμα…

Ωστόσο, οι στενοί συνεργάτες του Γιαννακόπουλου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας. “Ούτε μία στο εκατομμύριο” απαντούν, όταν ρωτούνται για την πιθανότητα να κατέλθει διοικητικό σχήμα στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα στελεχώνεται από άτομα της εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Για το διαδικαστικό της υπόθεσης, όποιος είναι ταμειακώς εντάξει στις υποχρεώσεις του, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ακόμα και την ώρα της ΓΣ. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και δεν έχουν εκδηλωθεί, έχουν χρόνο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. Ακόμα και τότε, η νομοθεσία παρέχει δικλείδες για να κερδηθεί χρόνος.

Πουγγουρας: “Γεμάτος περηφάνια που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό”

Previous article

Πατάει Αθήνα ο Βέλεθ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.