0

Το Υπουργείο Αθλητισμού (δηλαδή ο Αυγενάκης) ενέκρινε 25.000 ευρώ στην Τσιλιγκίρη για το ΣΕΦ προκειμένου να κάνει… διαχείριση των social media του γηπέδου!

Σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης λόγω του κορωνοϊού, ο Λευτέρης Αυγενάκης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μοιράζει αφειδώς κρατικό χρήμα, με αποδέκτη αυτή τη φορά τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και την Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η αγορά έχει «στεγνώσει». Το εμπόριο, ο τουρισμός, ο αθλητισμός ψάχνουν το ευρώ με το τουφέκι, αφού ο κορωνοϊός έχει αφήσει ανεξίτηλα στίγματα σε ότι αφορά την ρευστότητα. Παρόλα αυτά, υπάρχει η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Κι όχι μόνο αυτό, τα μοιράζει με περίσσια γενναιοδωρία σε αγαπημένα πρόσωπα.

Η ιστοσελίδα SDNA έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τον τρόπο που ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει «βολέψει» με διάφορους τρόπους οικογενειακούς φίλους, συγγενείς και κουμπάρους του, οι οποίοι βρέθηκαν διορισμένοι, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργός Αθλητισμού.

Αυτή τη φορά, ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού το πάει ακόμα παρακάτω. Μοιράζει χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου που δίνονται με περίσσια ευκολία δεξιά κι αριστερά.

Τι αναφέρει το έγγραφο-πρόκληση που ανέβηκε στη «Διαύγεια»

Στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο, το βρίσκεται δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της «Διαύγειας», επομένως όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Πρόκειται για την έγκριση από την πλευρά του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του αιτήματος που έγινε από την διοίκηση του ΣΕΦ για πίστωση 25.000 ευρώ.

 

Έληξε ο δανεισμός και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βέργος

Previous article

Αυτοί είναι οι βοηθοί του Βόβορα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.