0

Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι τα υπέρ της δημιουργίας του PAO TV.

Τα πλεονεκτήματα 

Η επένδυση του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο εγχείρημα είναι αναμφίβολα σημαντική.  Το γεγονός ότι το PAOK TV πέτυχε είναι σαφές ότι έδωσε την ώθηση αλλά και την κατεύθυνση στο τριφύλλι για να διαχειριστεί μόνο του την εικόνα που παράγει και να προχωρήσει δυναμικά στην επόμενη μέρα.

Το σχέδιο μπορεί επίσης να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να είναι ανεξάρτητος στη διαχείριση των εμπορικών του συμφωνιών και να μην διαπραγματεύεται από εδώ και πέρα με όρους υποδεέστερους σε σχέση με το μέγεθος της ομάδας. 

Η επιτυχία του εγχειρήματος από τον ΠΑΟΚ προσδίδει αισιοδοξία και πίστη στον Παναθηναϊκό να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο έχοντας ως έξτρα όπλο το μεγαλύτερο εύρος της οπαδικής του βάσης.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει ο Παναθηναϊκός είναι ότι πάει στα «σίγουρα» και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Κι αυτό διότι βρήκε την εταιρία που έστησε πέρυσι το PAOK TV, σύναψε συνεργασία μαζί της και μαζί με αυτή «αγόρασε χρόνο» από τη στιγμή που έχει βρει έτοιμη την απαιτούμενη τεχνογνωσία και την πλατφόρμα.

Το τρίτο πλεονέκτημα σχετίζεται με το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και ιδιοκτήτης ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού (ΣΚΑΪ), μέσω του οποίου θα υπάρξει βοήθεια τόσο στο κομμάτι της τεχνικής υποδομής (στούντιο, κάμερες, βαν κλπ), όσο και του δημοσιογραφικού δυναμικού.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του αναλυτικού σχεδίου που σας παρουσιάζουμε ωστόσο, είναι ότι πέραν του ταμείου της ΠΑΕ, θα βοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό και το ταμείο του Ερασιτέχνη. 

Διότι σε περίπτωση ολοκλήρωσης του σχεδίου, η «μάνα του λόχου» θα επωφεληθεί σημαντικά στον οικονομικό τομέα απ’ αυτήν τη συμφωνία.

Μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη υπάρχει ήδη ταύτιση απόψεων επί του θέματος όσον αφορά τους αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, πόλο, και όποιο άλλο άθλημα επιθυμεί να μεταδώσει το PAO TV.

Ήδη μάλιστα έχει αποφασιστεί να κινηθούν οι διαδικασίες για να απεμπλακεί το βόλεϊ Ανδρών από την κεντρική διαχείριση και τη σύμβαση με την ΕΡΤ, καθώς αποτελεί και το πιο ελκυστικό προϊόν του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

 

 

πηγή: sdna.gr

Στον νέο Παναθηναϊκό χρόνο θα δώσουν μόνο οι νίκες

Previous article

Τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Βιγιαφάνιες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.