0

Υποβιβασμό του Ολυμπιακού, τρία εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη προτείνει η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και τακτική δικαστής Παναγιώτα Σπανού στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής, που θα αποφασίσει σε πρώτο βαθμό.

Σε άλλες, εντελώς διαφορετικές ειδήσεις που δεν συνδέονται καθόλου μεταξύ τους, τόσο η εισηγήτρια, όσο και τα μέλη της επιτροπής, καθώς και τα μέλη του δικαστικού τμήματος, παρουσιάζουν πλέον 95% πιθανότητες να κολλήσουν μυστηριωδώς κορονοϊό, να παρουσιάσουν άλλες επιπλοκές, να εξαφανιστούν ή να εμπλακούν σε ατύχημα, όπως αποκαλύπτει έρευνα του Πανεπιστημίου του Πειραιά, που επικαλείται τον νόμο των πιθανοτήτων και τη θεωρία παιγνίων.

Ακόμη, αυξημένες εμφανίζονται οι πιθανότητες τα μέλη της επιτροπής να πάνε μακρινή κρουαζιέρα στο ίδιο μέρος που παραθερίζουν οι μάρτυρες υπόθεσης γνωστού πλοίου ή να θελήσουν να χαθούν για λίγο για να σκεφτούν πιο καθαρά.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία επαναλαμβάνουμε δεν έχει καμία σχέση με την παραπάνω έρευνα, απλά βόλευε να παρουσιαστεί στην ίδια είδηση για οικονομία χώρου και χρόνου.

Πηγή: tokoulouri.com

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου και οι ΜΥΘΙΚΟΙ “πράσινοι” αρχηγοί!

Previous article

Ούτε Ντουμπάι ούτε στο Βελιγράδι ο Μακέντα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.