0

Που θα υπογράψει ο Ιταλός;

Το θέμα Φεντερίκο Μακέντα-Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει καθώς είναι ξεκάθαρο και από τις δύο πλευρές (χωρίς να υπάρχει κάποια παρεξήγηση) ότι βλέπουν την επόμενη μέρα .Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ομάδα του Ντουμπάι αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα έπεσαν αρκετά χρήματα, όχι τόσα όμως ώστε να πείσουν τον παίκτη ακόμη να μεταπηδήσει σε άλλον σύλλογο.

Παρά την αυξημένη πρόταση του Αστέρα, αλλά και ένα θελκτικό ποσό από το Ντουμπάι, οι ομάδες που φλερτάρουν τον “Μάκε” έχουν εισπράξει δυο μεγαλοπρεπέστατα όχι. Στη δε περίπτωση του Αστέρα, όχι μόνο εξαιτίας της υπόθεσης κορονοϊού που υφίσταται παγκοσμίως, αλλά και επειδή ως προορισμός φαίνεται πως δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τον Ιταλό στράικερ, που απάντησε αρνητικά. Ενώ στο Ντουμπάι η εξέλιξη θα έρθει εφόσον υπάρξει και ένα άλμα στα οικονομικά. Προσωρινά τουλάχιστον και εκεί υφίσταται το “όχι”.

Σε κάθε περίπτωση ο Μακέντα αποτελεί ένα πολύτιμο στοιχείο για τον Παναθηναϊκό και ένα εξαιρετικό παίκτη. Και το μόνο σίγουρο ότι ο “Μάκε” θα έχει επιλογές καθώς πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.  Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό μεταγραφικά.

Σίγουρα ο Μακέντα έχει κάθε λόγο να κοιτάζει το μέλλον του και επαγγελματικά και οικονομικά και οικογενειακά, από όλες τις σκοπιές αν και αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αρνείται στο περιβάλλον του, ότι ζητήθηκε οποιοδήποτε συμβόλαιο από την πλευρά του.

95% πιθανότητες να κολλήσουν μυστηριωδώς κορονοϊό παρουσιάζουν τα μέλη της επιτροπής που εισηγήθηκε υποβιβασμό του Ολυμπιακού!

Previous article

Γέμισε ..τριφύλλια το προφίλ του Λαπροβίτολα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.