0

Καλύτερη πρόταση από την Τουρκία – Που θα υπογράψει ο Ιταλός;

Όπως σας αναφέραμε σε άλλα άρθρα, το ενδιαφέρον για τον Φεντερίκο Μακέντα δεν εξαντλείται στην νέα πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Όντως η Αλάνιασπορ όπως έγραψε συνάδελφος στο Sportime, επανήλθε για τον Ιταλό στράικερ. Τα ποσά που προσφέρουν στον Παναθηναϊκό δεν έχουν γίνει γνωστά. Αν και φημολογείται πως αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η βελτιωμένη έκδοση της Αλάνιασπορ, σχετικά με τη προσφορά της, αφορά το ποσό των 850.000 ευρώ, ένα ιδιαίτερα ψηλό ποσό για τον Μακέντα. Αν μη τι άλλο γαργαλιστικό, ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις του.

Έχουμε τονίσει κατ’επανάληψη πως η Τουρκία δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Μακέντα. Το μη καλό υγειονομικό περιβάλλον εξαιτίας της πανδημίας και η ελεύθερη πτώση της λίρας, λειτουργούν ανασταλτικά στις επιλογές του “Μάκε”. Εφόσον όμως δεν βρει αλλού αυτά τα χρήματα και ενώ ο χρόνος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κυλάει, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει την αντίδρασή του.

Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα όλες οι προσφορές που έχουν έρθει για τον Ιταλό από ομάδες του εξωτερικού, δεν πλησιάζουν σε καμία περίπτωση τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Στην καλύτερη των περιπτώσεων τις αγγίζουν κατά το ήμισυ. Οπότε αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό πως θα αντιδράσουν οι Πράσινοι εφόσον καλυφθεί μεν η πλευρά του παίκτη, όχι όμως και η δική τους, και ενώ η κλεψύδρα αδειάζει…

Όσοι νομίζουν η Αλάνιασπορ είναι ο μοναδικός μνηστήρας από την Τουρκία, κάνουν λάθος. Ο Μακέντα έχει στα χέρια του προσφορές από την Καισερίσπορ και την Ρίζεσπορ που κινούνται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε δυναμική και από τέταρτο τουρκικό σύλλογο, που φαίνεται να δίνει καλά χρήματα στον Ιταλό. Επιφυλασσόμαστε…

“Κλειδί” ο Βιγιαφάνιες στην επίθεση του Παναθηναϊκού!

Previous article

Θετικός ο Κορσιά – Θα ντυθεί στα “πράσινα”;

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.