0

Τοποθέτηση για τη Διπλή Ανάπλαση περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τον Κώστα Μπακογιάννη. Ωστόσο, ο Δήμαρχος δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και δεν είπε το παραμικρό για το έργο.

Οι ενδείξεις για τη στάση του Μπακογιάννη είχαν φανεί από την ημερήσια διάταξη, αφού η Διπλή Ανάπλαση δεν είχε συμπεριληφθεί. Ωστόσο, ο Μπακογιάννης δεν αναφέρθηκε στο πρότζεκτ ούτε εκτάκτως, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, δεν ρώτησε σχετικά.

Όμως, ο Μπακογιάννης αποκάλυψε κάτι άλλο για την περιοχή του Ελαιώνα… Εκεί που έχει κατασκευαστεί δομή φιλοξενίας προσφύγων, στην οποία ζουν περίπου 2.500 άνθρωποι, θα δημιουργηθεί και νέα!

Αυτή η δομή θα φιλοξενεί πρόσφυγες οι οποίοι βρίσκονται υπό την προστασία του καθεστώτος απόκτησης ασύλου μέχρι να αποκτήσουν κανονική στέγη μέσα από το πρόγραμμα “Ήλιος” της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ.

Οι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν εκεί θα προέρχονται τόσο από την Μυτιλήνη όσο και από την πλατεία Βικτωρίας καθώς η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι ενταγμένοι στην διαδικασία χορήγησης ασύλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Δημάρχου Αθηναίων, οι πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν στην νέα δομή θα παραμένουν για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μέχρι να μετακινηθούν σε κανονικές κατοικίες που θα τους βρει η Ύπατη Αρμοστία.

Ο Πογιάτος “καίει” τον Ζαγαρίτη

Previous article

Αλβέρτης και Διαμαντίδης έφτιαξαν ποιοτικότερη ομάδα από το μπάτζετ που διαχειρίστηκαν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.