0

Ο Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε πάνω στο κρίσημο ζήτημα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η δημοσιογράφος ρώτησε σχετικά με το ποσό των 150 εκατ. ευρώ  που θα χρειαστούν για το γήπεδο, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν το διέψευσε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Σε ποιο σημείο βρίσκεται το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού;

«Κοιτάξτε ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις. Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι. Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης».

Μπορείτε να δώσετε ένα χρονοδιάγραμμα;

«Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Οι ανακοινώσεις μας θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία και όχι στην επικοινωνία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο προφανώς είναι σύνθετο και προφανώς είναι και πολύπλοκο. Ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας»

Παρακολουθήστε ολόκληρο το φιλικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ! (vid)

Previous article

ΚΑΕ: «Να είσαι εκεί, κλείσε το διαρκείας σου»! (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.