0

Μεταγραφή θα γίνει εφόσον όμως, ξεκάθαρα βρεθεί κάτι εξαιρετικό!

Κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση σε αξία ποδοσφαιρική και οικονομική. Όχι για το εφέ… Αυτή είναι η γενική κατεύθυνση. Αν βρεθεί, λοιπόν, αυτό που πρέπει για να δυναμώσει το «τριφύλλι», τότε κίνηση θα γίνει… Για να μην το κουράζουμε.

Πρέπει να είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι. Το στοίχημα είναι τριπλό… Φτιάχνεις ομάδα. Κάνεις μεταγραφές! Εξελίσσεις τους μικρούς. Αν το ένα κομμάτι πέφτει πάνω στο άλλο, εδώ θέλει διαχείριση. Γιατί ας μην κρυβόμαστε. Αρκετοί που επιθυμούν όπως δομείται η ομάδα έναν box to box και θα πετάξουν τη σκούφια τους, οι ίδιοι θα γυρίσουν και θα πουν… Θάβουμε… τους μικρούς για να φέρουμε ξένους. Δεν δίνουμε ευκαιρίες κτλ.

Ο λόγος που δεν έγινε μεταγραφή ως τώρα, δεν είναι βασικά οικονομικός.

Ο λόγος είναι πως δυο νέα παιδιά ξεπετάχτηκαν και μετά από ζύγισμα της κατάστασης εσωτερικά, αποφασίστηκε (παράλληλα με την όποια αρχική αναζήτησή) να τους δοθούν ευκαιρίες γιατί δίνουν καλά στοιχεία. Μιλάμε για ένα πάντρεμα πιο έμπειρων με ταλέντα. Και όχι καθαρό…τόπο στα νιάτα.

 

Απίστευτη ταλαιπωρία ώστε να παίξει με την Xίμκι για τον Παναθηναϊκό

Previous article

Οι διαιτητές του Χίμκι-Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.