0

Το δίλημμα είναι ένα και μοναδικό, με τις συνθήκες που διαμορφώνονται για τον Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό.

Είτε ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση θα υιοθετήσουν τη λογική που υποστηρίζει ότι ένας επαγγελματίας για να παράξει έργο, χρειάζεται χρόνο και στήριξη και θα προστατεύσουν τον Ισπανό από την κριτική και την αμφισβήτηση. Είτε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα ασπαστεί την άποψη ότι έσφαλλε με την πρόσληψη του Πογιάτος και θα τον αντικαταστήσει άμεσα, για να προλάβει τα χειρότερα.

Τρίτη λύση δεν υπάρχει… Ή υπάρχει, αλλά είναι μακράν η πιο ζημιογόνος για τον Παναθηναϊκό σε όλους τους τομείς. Διότι δεν έχει νόημα να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ένας προπονητής τον οποίο δεν εμπιστεύεται ο εργοδότης του, ο οποίος επικρίνεται από τον Τύπο και τους οπαδούς και οι ποδοσφαιριστές θα ξέρουν ότι έχει ημερομηνία λήξης.

Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, μεσολαβεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Επομένως, μέχρι τότε, ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του επιβάλλεται να αποφασίσουν για το μέλλον του Πογιάτος και να κοινοποιήσουν την απόφαση τους με κάθε μέσο. Χωρίς αστερίσκους…

Στην πρώτη περίπτωση, ο Πογιάτος να δουλέψει στο δεκαπενθήμερο για να βελτιώσει την ομάδα, αλλά να μην αισθάνεται πίεση. Γιατί αποδείχτηκε στη Λάρισα ότι η σκέψη του δεν ήταν καθαρή. Στο δεύτερο ενδεχόμενο, να αναζητήσει ο Τσάβι Ρόκα ή άλλος έμπιστος του Αλαφούζου έναν προπονητή ο οποίος θα προσπαθήσει να ανορθώσει το ηθικό της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι τον Άρη, πρέπει να λύσει την εκκρεμότητα του…

Ευρωλίγκα: G …for the Greens!

Previous article

Ξεκινάει το (δύσκολο) ταξίδι του ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.