0

Ένα γνωστό και συνάμα άγνωστο στοιχείο για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Ο φετινός Παναθηναϊκός ,όπως έχουμε αναφέρει σε αρκετά άρθρα, είναι πολύ διαφορετικός. Οι αποχωρήσεις τόσο στο διοικητικό επίπεδο (Δημήτρης Γιαννακόπουλος), όσο και στο αγωνιστικό (Νικ Καλάθης) είναι μεγάλες και όπως φαίνεται δυσαναπλήρωτες.

Η ομάδα θεωρώ πως έχει «ταβάνι» την όγδοη θέση, η οποία οδηγεί σε play off. Το κατώτατο όριο δοκώ πως είναι η ενδέκατη θέση. Με λίγα λόγια, όπως άλλωστε θα έχετε καταλάβει και από τα υπόλοιπα άρθρα μου, είμαι από τους πιο αυστηρούς κριτές της ομάδας. Όντας προπονητής γνωρίζω πότε κάτι πάει σωστά και πότε κάτι πάει λάθος και μπορώ να κατανοήσω πότε οι ευθύνες είναι του Βόβορα και πότε των παικτών.

Για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως ο φετινός Παναθηναϊκός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κριθεί σε σχέση με τους προηγούμενους. Τίποτα απολύτως δεν θα είναι το ίδιο. Ακόμα και ο κόσμος που θα ήταν μία κοινή συνισταμένη με τα υπόλοιπα χρόνια δύσκολα θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χρήσιμο θα ήταν να μην βγουν από την αρχή της σεζόν οι γνωστοί-άγνωστοι για να «μηδενίσουν» την ομάδα του Βόβορα. Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει χτυπητές αδυναμίες, οι οποίες είναι ολοφάνερες και σε έναν απλό φίλαθλο.

Παρόλα αυτά, η φετινή ομάδα έχει ένα σημαντικό ελαφρυντικό. Η περίοδος προετοιμασίας ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με τα παρελθόντα έτη. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός των πολλών νέων προσώπων. Ότι και να έκανε ο Έλληνας προπονητής η ομάδα προπονήθηκε λιγότερο και έπαιξε λιγότερους φιλικούς αγώνες. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι παίκτες ακόμη να μην διαθέτουν την απαραίτητη «χημεία» μεταξύ τους. Ένας κλασικός PG σίγουρα θα βοηθούσε αρκετά σε αυτό, αλλά η ομάδα δεν τον διαθέτει.

 

 

πηγή: liveandplaybasketball.com

Για να …”στρώσει” το αγωνιστικό πρέπει να φτιαχτεί το εξωαγωνιστικό!

Previous article

The Unpopular Opinion: Ο Πογιάτος δεν έχει το χρόνο που του αξίζει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.