Αξιόμαχη η πυγμαχία μας για νέες σελίδες δόξας
Το ιστορικό τμήμα της Πυγμαχίας είχε την χαρά να επισκεφθεί ο Αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων κ μέλος της πρόσφατης διοίκησης του Ερασιτέχνη Π.ΑΟ κος Θεόδωρος Συνοδινός.
Από την ενημέρωση που είχε από τους ‘Εφορο Θόδωρη Ριτζάκη (πρωταθλητή μας) και Προπονητή Πανταζή Μαρκάκη, διαπίστωσε το αξιόμαχο των Πρωταθλητών μας και ευχήθηκε να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του Πυγμαχικού τμήματος που έχει γράψει σελίδες ιστορίες έχοντας στο ενεργητικό του 32 Πανελληνία πρωταθλήματα και πάμπολλες ακόμα διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες σε Πανελλήνιο επίπεδο.
![]() |
ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΕΦΟΡΟΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ: ΧΑΡΗΣ ΣΒΥΝΕΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΑΛΟΥΠΗ ![]() |
Ο Προπονητής Πανταζής Μαρκάκης σε δήλωση επισήμανε: «Σκοπός είναι οι νέοι αθλητές του Παναθηναϊκού να αποκτήσουν σωστές ηθικές αξίες ,πέραν της σωστής πυγμαχίας . Επιπλέον στόχος είναι να ξαναμπεί ο Σύλλογος σε τροχιά τίτλων»
Comments