ΧΙΟΥΜΟΡ

Ποιος πάει στο «Αννίτα Κοίτα» να μιλήσει για τη διαιτησία;;!

0

Ο Ολυμπιακός κλιμακώνει τις αντιδράσεις του με μια επαναστατική πρόταση για το VAR και μια επίσκεψη σε τηλεοπτική εκπομπή που θα συζητηθεί.

Κάποια στιγμή φίλοι μου οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού, που όπως συμφωνούν όλοι χωλαίνει φέτος στις κωμικές σειρές, θα πρέπει να κάνουν την κίνηση-ματ και να προσλάβουν τον συντάκτη των επιστολών του Ολυμπιακού να τους γράψει το νέο «Πενήντα-πενήντα» πριν τους τον κλέψει το Δελφινάριο. Ο άνθρωπος είναι αυθεντικό ταλέντο και οι ατάκες του καλύτερες και απ’ των Ρήγα-Αποστόλου στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Και είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί παρά την πάγια επενδυτική θέση του θρύλου ότι δεν ασχολείται ποτέ με τη διαιτησία γιατί «Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να απαντάει μόνο στα γήπεδα και ποτέ δεν χρησιμοποιεί τα κανάλια για να λασπολογεί εις βάρος των διαιτητών και των ομάδων» με τη νέα επιστολή στην ΚΕΔ πήγε κόντρα στο DNAτου συλλόγου εκφράζοντας δικαιολογημένα παράπονα για τη σφαγή στα Ιωάννινα.

Οι αδίστακτοι εξυγιαντές προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει σύστημα τρισδιάστατης τεχνολογίας για το οφσάιντ που χρησιμοποιείται στο VAR, ενώ η αλήθεια είναι άλλη

«Επιχειρείτε να δημιουργηθεί η αίσθηση στον φίλαθλο κόσμο ότι η offside line (γραμμή του οφσάιντ) είναι δήθεν κάποιο προηγμένο σύστημα αυτόματης υπόδειξης των παικτών που βρίσκονται σε θέση offside». Ξυπνάτε δεν υπάρχει γραμμή του οφσάιντ.

Ο διαιτητής του VAR τη φτιάχνει με τη ζωγραφική των Windows για να τα κονομάει η Microsoft. Τι νομίζετε ότι είναι η επένδυση του 1 δις που ανακοίνωσε πρόσφατα στην Ελλάδα η πλατφόρμα; 1 δισεκατομμύριο γραμμές των windows που θα ενσωματωθούν στο VAR για να αδικούν οι κηφήνες διαιτητές τον Ολυμπιακό.

Και σύμφωνα με τον θρύλο φίλοι μου υπάρχουν αποδείξεις για το γεγονός ότι οι εξυγιαντές κόβουν και ράβουν τη γραμμή του οφσάιντ στο VAR όπως γουστάρουν: «Το πρώτο αφορά το ποια και πόσα πλάνα θα δοθούν από χειριστές του VAR στους διαιτητές VAR της αναμέτρησης για να αποφασίσουν επί της αμφισβητούμενης φάσης, το οποίο είναι αρμοδιότητα της Εταιρείας που υποστηρίζει τεχνικά το σύστημα VAR». Κι όλοι είδαμε ότι στα Γιάννενα επιλέχθηκε το πλέον ακατάλληλο,κοντινό πλάνο.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι τα κατάλληλα πλάνα για να αποφασίσει ο διαιτητής είναι σαν αυτό που είχε δει ο Κουμπαράκης στο περυσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, που ήταν τραβηγμένο από δορυφόρο και ξεχώριζε καθαρά λίγη καράφλα του Μπαράλες ανάμεσα στα χιόνια και τις σκιές σε ανάλυση 144p.

Αυτά είναι ωραία πλάνα όχι τα κοντινά των Ιωαννίνων. Δηλαδή αν ο Καραντώνης είχε πρεσβυωπία πώς θα έβλεπε τη φάση από τόσο κοντινή λήψη; Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει και μεγαλύτερο έγκλημα:

«Ο διαιτητής VAR αποφασίζει ποιο είναι το χρονικό σημείο που έγινε η επαφή του ποδοσφαιριστή που κάνει τη μεταβίβαση με την μπάλα, και κατά το οποίο ο επιτιθέμενος πρέπει να είναι εκτεθειμένος σύμφωνα με τον κανονισμό, ώστε να υπάρχει offside. Όπως είναι ευχερώς αντιληπτό ακόμα και κλάσματα δευτερολέπτου στο συγκεκριμένο σημείο ή ένα frame εικόνας αλλάζουν δραματικά την αξιολόγηση και την τελική κρίση».

Εκείνο που δεν λέει ο Ολυμπιακός φίλοι μου είναι ότι οι εξυγιαντές έχουν προσλάβει τους 17 μοντέρ του Ταραντίνο στο VAR. Με το που γίνεται η φάση στα ματς του θρύλου σε 40 δευτερόλεπτα την έχουν κόψει και την έχουν ράψει στη μονταζιέρα για να αλλάξει δραματικά η απόφαση του διαιτητή. Αν είστε αντικειμενικοί και έχετε τα κοκοψίνια δώστε την παραγωγή στο Mega και βάλτε σκηνοθέτη στο VAR τον Τάσο Μπιρσίμ. Αν ήταν την Κυριακή στο VAR ο Τάσαρος θα φαινόταν ότι τον Ελ Αραμπί τον κάλυπταν 25 παίκτες του ΠΑΣ, 12 τραυματιοφορείς, 158.000 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ απ’ την τοπική στα Γιάννενα και ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει.

Και το σκάνδαλο του πέτσινου VAR φίλοι μου ολοκληρώθηκε με το «μαρκάρισμα» της γραμμής του οφσάιντ:

«Και τέλος, το τέταρτο αφορά ακριβώς το πώς επιλέγεται το σημείο του τελευταίου αμυντικού αλλά και το σημείο του επιθετικού για να χαραχθεί (“μαρκαριστεί”) η γραμμή οφσάιντ». Για να εκλείψει η καχυποψία και να λάμψουν ξανά η δικαιοσύνη και οι επενδύσεις ο Ολυμπιακός έχει στείλει ολοκληρωμένη πρόταση στην ΚΕΔ στην οποία προτείνει την αντικατάσταση του τρισκατάρατου VAR από το δοκιμασμένο VAT (Video Assistant Tryfonas). Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα το οποίο θα χειρίζεται ο επόπτης Τρύφωνας,εισηγητής του δόγματος «Σε χώρους εστίασης και στην περιοχή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη αν σε καλύπτουν 4 είσαι οφσάιντ». Ο Τρύφωνας θα μαρκάρει με το χέρι τη γραμμή του οφσάιντ για να είναι πιο ίσια και απ’ τον «Κωλοσούρτη» με τις 30 στροφές στην Πελοπόννησο και ο Κώστας-Τσέλσι θα αμολάει τρισδιάστατη καλούμπα και θα τρατάρει τον διαιτητή ένα φλιτζάνι καφέ για να διαλέξει τι προτιμάει να δει. Το καθαρό γκολ του Χασάν ή τον μεγάλο δρόμο που θα διαβεί αν δώσει οφσάιντ;

 

Ακόμα και όσοι δεν είχαν πειστεί φίλοι μου ότι ο Ολυμπιακός σφάχτηκε στο γόνατο την Κυριακή στα Ιωάννινα, πείστηκαν διαβάζοντας το τέλος της ανακοίνωσης. Εκεί που ο θρύλος έβγαλε στη σέντρα τους εξυγιαντές:

«Τέλος, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία της ομάδας μας από τις ως άνω δόλιες ενέργειες που την ζημιώνουν ευθέως, σας καλούμε για ακόμη μία φορά να δώσετε στη δημοσιότητα το σύνολο των συνομιλιών των διαιτητών του αγώνα με τους διαιτητές VAR». Για φάσεις που γίνονται στο 92’ πρέπει πάντα να γίνεται άρση του απορρήτου για να ακούγονται αλήθειες.

Για φανταστείτε να δώσει η ΚΕΔ τις συνομιλίες και να ακούγονται οι διαιτητές στα ηχητικά να λένε:

– «Έτσι, τέτοιο γ… θέλανε τα μ… στο 92’»

– «Μμμμμμμμμμ».

Μετά το μόνο που θα μένει είναι να στείλει ο πρόεδρος επιστολή και στην Αννίτα Πάνια για να δεχτεί τον Κώστα-Τσέλσι στο στούντιο (μετά τη «Λέρα» και τον «Αγάπη μόνο») για να της πει τα παράπονα του θρύλου για την ΚΕΔ και να γυρίσουν μαζί το «Αννίτα Κοίτα τι γκολ μας ακύρωσαν οι αλήτες μη γ@$%».

Πηγή: sdna.gr

 

Τα λάθη του Γιώργου Βόβορα στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι

Previous article

Και μεταγραφή επιθετικού μετά του Μαουρίσιο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.