0

Η μετά Ρόκα εποχή φέρνει ένα νέο ιδιότυπο μοντέλο στον Παναθηναϊκό, το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Ο αυστηρός στα αποδυτήρια Λάζλο Μπόλονι καλείτε να φέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση, που όπως τόνισε ο ίδιος είχε διασαλευτεί…

Ο Τσάβι Ρόκα είχε χάσει εξ ολοκλήρου τα αποδυτήρια, για την ακρίβεια δεν ασχολήθηκε ποτέ ζεστά, κι αυτό ήταν γεγονός που έχουν να το λένε οι παίκτες. Ακόμη και ο Πογιάτος ποτέ δεν μπόρεσε να επιβληθεί. Ουσιαστικά υπήρχε μια χαλαρότητα ή πιο εύστοχα η έλλειψη του ανθρώπου που ηγείται εντός των τειχών….

Στο πλαίσιο αυτό, αρχικά αποφασίστηκε να μην κινηθεί άμεσα για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός. Εν συνεχεία, οι πρώτες σκέψεις ήθελαν ενίσχυση με κάποια προσωπικότητα, που θα έχει ρόλο κλειδί, όμως δεν θα ασκεί καθήκοντα αλά Ρόκα… Δεν ήταν άμεση, επιτακτική ανάγκη αυτό το σκέλος αλλά η διατήρηση ισορροπίας στην ομάδα. Ένας, λοιπόν, ενδιάμεσος μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Γενικός αρχηγός στα καθήκοντα με ηγετική επιρροή στα αποδυτήρια. Ο άνθρωπος που θα θωρακίσει τα ενδότερα. Οι συζητήσεις έγιναν κυρίως για παλαίμαχους της ομάδας. Πολλές ιδέες έπεσαν αλλά δεν προχώρησε κάποια.

Τελικά, άμα την άφιξη του Μπόλονι και ενώ τώρα υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία σε αυτό ζήτημα, ο Παναθηναϊκός ουδέποτε δεν εγκατέλειψε την ιδέα για εναλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Νέο τεχνικό δ/ντή. Αθόρυβα μεν και χαλαρά αλλά ενεργά σκανάρει υποψήφιους χωρίς βιασύνες. Μάλιστα όταν και εφόσον προχωρήσει σε νέα κίνηση, δύσκολα ενδέχεται να συμβεί πριν τα τέλη Νοεμβρίου… όχι για το νέο οικονομικό άνοιγμα, απλά υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Μέχρι τότε, δεν υπάρχει πίεση ελέω εποχής, για αποδεσμεύσεις, μεταγραφές, δανεισμούς κτλ. Οπότε μπορούν όλοι να πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία και να ρολάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Να μιλήσουν τα αποτελέσματα και τα υπόλοιπα έπονται… Οι Μολό, Καμπετσής, Σέχου, ακόμη και Μπεκ, δοκιμάζονται στα μάτια του Μπόλονι. Μεταγραφή 95% δεν γίνεται τώρα εκτός, όπως τόνιζαν κύκλοι της ομάδας, «αν βρεθεί μια ευκαιρία σε φθηνή τιμή που δεν χάνεται». Δεν υπάρχει πάντως πρεμούρα…

Το βάρος πέφτει στις εσωτερικές μεταγραφές. Δεκέμβρης – Ιανουάριος είναι μακριά για ενίσχυση που θα καλύψει ανεπαρκείς θέσεις… Και το βάρος πέφτει στο να προσφέρει περισσότερα το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Έμπειροι, νέοι, νέες μεταγραφές, άπαντες. Όμως ακόμη κι αν αποκτηθεί γενικός αρχηγός, το θέμα τεχνικός δ/ντής, βρίσκεται στην Ατζέντα. Μέχρι τότε ο άκρως επικοινωνιακός Μπόλονι, που επιζητά την επαφή με τη διοίκηση, καλείτε να παίξει πολλαπλούς ρόλους, με πρώτο και καλύτερο αυτόν του Προπονητή. Και θα αναζητήσει τον καλύτερο φίλο του στην πορεία, όπως είπε… Τα αποτελέσματα. Η αξιολόγηση για τεχνικό δ/ντή υφίσται αλλά έπεται.

Με Τσαρούχα η διαιτητική τριάδα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Previous article

Η παρουσίαση του Λάζλο Μπόλονι (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.