0

Εξελίξεις σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση!

Σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης (είναι αρμόδιο), τον Δήμο Αθηναίων (ο φορέας υλοποίησης του έργου) και στους ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο προγραμματισμός της Κυβέρνησης.

Μάλιστα, η υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης προσδιορίζεται για το τέλος του 2023 και αυτή είναι η πρώτη φορά που οι εμπλεκόμενοι μιλάνε με ημερομηνίες, μετά από σύσκεψη για το πρότζεκτ και όχι για κάτι γενικό και αόριστο.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εργασίες θα χρηματοδοτηθούν κατά κύριο λόγο από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ οι υπόλοιποι πόροι θα προέλθουν από άλλα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία, αλλά και από  κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν το κόστος θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πρώτο χρόνο θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια θα αποπερατωθεί κλειστό μπάσκετ μεγάλης χωρητικότητας σε όμορο στη Διπλή Ανάπλαση οικόπεδο. Παράλληλα, ο ρεπορτάζ του «Βήματος» υποστηρίζει ότι οι εργασίες για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν σχέση με το mall και η αποπεράτωση του θα είναι ανεξάρτητη!

Αφιέρωμα: Πέντε… under the radar παίκτες που ξεχωρίζουν ήδη στην Ευρωλίγκα

Previous article

Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός – “Σοκ” με ισοφάριση στις καθυστερήσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.