0

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων  Αθλητών κ Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο με επιστολή  εκφράζει τις ευχαριστίες του ,εκφράζοντας την καθολική θέση της Παναθηναϊκής Οικογένειας στον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκιδόνας κο Γιάννη Βούρο για την μέγιστη ικανοποίηση της για την ονοματοδοσία του Γυμναστηρίου της πόλης σε «Απόστολος Κόντος».

Η επιστολή:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο

 

 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 

Προς 

τον κο Γιάννη Βούρο

 Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκιδόνας

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

 

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων  Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων, εκφράζοντας την καθολική θέση της Παναθηναϊκής Οικογένειας επιθυμεί να σας διαβιβάσει την μέγιστη ικανοποίηση της για την ονοματοδοσία του Γυμναστηρίου της πόλης σας «Απόστολος Κόντος».

Η παραπάνω ενέργεια σας δεν είναι ένας απλός φίλαθλος συμβολισμός αλλά μία κίνηση που επικυρώνει ευρύτερα τα ενδιαφέροντα σας για τους νέους του μεγάλου Δήμου σας και την προώθηση τους σε υγιείς ενασχολήσεις.

Ταυτόχρονα δε τιμά ένα γνήσιο τέκνο της πόλης σας που αφιέρωσε τη ζωή του στο Μπάσκετ και στην Εθνική μας ομάδα με τόσες διακρίσεις στο διεθνή χώρο.

Επιπρόσθετα των ανωτέρω ο Παναθηναϊκός Κόσμος εκτιμά την πράξη σας καθώς υπάρχει από σας και η ουσιαστική αναγνώριση του Προέδρου της Ένωσης μας και για την σημερινή διοικητική προσφορά του με σταθερό σκοπό την ανάπτυξη του Αθλητισμού πλατύτερα.

Για το

Δ.Σ

Ο Αντιπρόεδρος                                                   O Γεν.Γραμματέας

Θεόδωρος Συνοδινός                                              Γεώργιος Λιβέρης

 

 

 

 

 

Το κόλπο γκρόσο που δεν έκανε ο Ρόκα – Ήθελε παίκτη της Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Γκιεντράιτις: «100% ο Παναθηναϊκός είναι πιο επικίνδυνος τώρα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.