0

Κάθε τι καινούριο φέρνει και άνεμο αλλαγών και η έλευση του Ντρεοσί δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Πριν πάρει σκούπα και φαράσι ο νέος γενικός διευθυντής – που έχει ενημερωθεί για τα πάντα από τον Μπόλονι σε αυτή τη φάση – θέλει να σχηματίσει τη δίκη του άποψη, πριν εγκρίνει εξ ολοκλήρου την έκθεση του Ρουμάνου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται “εκκαθαρίσεις” στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (στη συνέχεια μεταγραφές) με εκπλήξεις, μετά από σχετική εισήγηση του Ρουμάνου στη διοίκηση.

Το site μας αποκάλυψε πως παρέδωσε στη διοίκηση πρόσφατα την έκθεση του και αναμένεται μονοψήφιος αριθμός αποχωρήσεων. Ο αριθμός 35 παικτών που συνθέτουν το ρόστερ δεν υφίσταται! Νέα ονόματα και οι πρώην «κομμένοι» πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν.

Υπόψιν, στις εννιά πρώτες αγωνιστικές κάποιοι παίκτες κέρδισαν θέση στην ενδεκάδα, όπως οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος και Μακέντα έχουν αγωνιστεί και στα εννιά ματς πρωταθλήματος, ενώ ακολουθούν με οκτώ συμμετοχές οι Σχένκεφελντ, Σάντσες, Κουρμπέλης. Πιο κάτω με 7 είναι οι Πούγγουρας, Ζαγαρίτης και Σαβιέρ. Όμως η χρησιμοποίηση τους σε κάποιες περιπτώσεις ήταν μονόδρομος.

Τα δεδομένα τούτη την ώρα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TRIFILARA.gr τα εξής… Ντρεοσί και Μπόλονι παίρνουν δικαίωμα, 10-15 το πολύ ημερών, διάστημα για να σκανάρουν ξανά το ρόστερ, μέσα από προπονήσεις και αγώνες. Δεν υπάρχει περαιτέρω χρόνος. Αλλά αυτή είναι η οριστική απόφαση τους.

Ίσως κάποιοι αδικήθηκαν ή δεν πρόλαβαν να δείξουν τις δυνατότητες τους. Για κάποιους άλλους πάλι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και ο στόχος είναι να τσεκαριστούν ξανά εξονυχιστικά. Πρόσφατα κομμένοι και μη. Ο βασικός άξονας της έκθεσης Μπόλονι θα παραμείνει ως έχει. Όμως η νέα παράμετρος – εκτός της έκθεσης του Μπόλονι – που μπήκε στο παιχνίδι, είναι ο Ντρεοσί, κι αυτή ξ εξέλιξη ίσως μεταβάλλει ένα πολύ μικρό μέρος των εισηγήσεων.

Το βασικό στοιχείο είναι πως ο Μπόλονι έχει μια πρώτη άποψη όμως ο Γάλλος γενικός διευθυντής θέλει να αποκρυσταλλώσει και ο ίδιος απόψη 100% για τις δυνατότητες του ρόστερ. Και αυτό ζήτησε. Πριν προχωρήσει σε οριστικό ξεσκαρτάρισμα, πωλήσεις, μεταγραφικές κινήσεις, αποδεσμεύσεις ή επεκτάσεις. Θέλει να σκανάρει τα πάντα. Στο πλαίσιο αυτό είδε χτες το οικογενειακό διπλό και έχει ανοίξει τα ραντάρ του.

Σαν Σήμερα: Βαζέχα και Σαραβάκος δίνουν την νίκη στο ντέρμπι των Αθηνών!

Previous article

Ο Αλαφούζος κλείνει την πόρτα στον Τζιμπρίλ Σισέ!

Next article

You may also like