0

Ο Πιέρ Ντρεοσί προσπαθεί να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ στις 24/11, έχοντας ένα ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες. Δεν είναι απλώς ένας τεχνικός διευθυντής, αλλά έχει το γενικό πρόσταγμα, τόσο στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού, όσο και σε θέματα οργάνωσης και δομής της πράσινης ΠΑΕ. Είναι ο άνθρωπος που καλείται να μεταμορφώσει προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς το κλαμπ και να το βάλει σε μια νέα διαφορετική εποχή.

Ερωτήσεις και βίντεο με τα παιχνίδια

Ο Ντρεοσί στις πρώτες του ημέρες στο τριφύλλι προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα. Από την πρώτη επαφή που του έγινε άρχισε να συγκεντρώσει στοιχεία για τον Παναθηναϊκό, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει, πλέον, να γνωρίζει τα πάντα, γι αυτό και καθημερινά συλλέγει πληροφορίες. Ο Γάλλος ρωτάει τους πάντες για κάθε απορία που έχει, έχει, φυσικά, καθημερινή παρουσία στο Κορωπί, παρακολουθώντας τις προπονήσεις και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ντρεοσί, επίσης, έχει προμηθευτεί υλικό από όλα τα ματς του Παναθηναϊκού, τα οποία και βλέπει, προκειμένου να έχει αναλυτική εικόνα από τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδας.

Αξιολόγηση σε όλα

Ο 61χρονος θέλει να κάνει, αρχικά, αξιολόγηση στα πάντα. Όχι μόνο στο έμψυχο δυναμικό του τριφυλλιού και στους ανθρώπους που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά σε κάθε επίπεδο στην πράσινη ΠΑΕ. Αυτός είναι και ένας από τους πρώτους του στόχους. Θέλει να δει πως δουλεύει το κλαμπ και να προχωρήσει σε ενδεχόμενες βελτιώσεις, όπως αυτός έχει στο μυαλό του το κομμάτι αυτό.

Πωλήσεις και μεταγραφές

Αφού πρώτα ο Γάλλος αξιολογήσει την κατάσταση και έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, θα σχεδιάσει μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι και φυσικά με τον Γιάννη Αλαφούζο τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ως στόχο την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών ίσως και τριών υπό προυποθέσεις. Επίσης, ο στόχος, αλλά και η επιθυμία της διοίκησης είναι να γίνουν πωλήσεις, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Τσάβι Ρόκα. Ο Ντρεοσί θα δουλέψει πολύ στο κομμάτι αυτό και δεν αποκλείεται στη λίστα αυτή να μπουν ονόματα – εκπλήξεις.

Ο Παναθηναϊκός θα παίζει για την… ζωή του κάθε Κυριακή!

Previous article

Tο νέο…τρικ Μπόλονι που θα κρίνει το «ξεσκαρτάρισμα» στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.