0

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από Ντρεοσί να επιταχύνει τη διαπραγμάτευση με τον 19χρονο αριστερό μπακ.

Ξαφνικά, ο Βασίλης Ζαγαρίτης μετατράπηκε στο θέμα συζήτησης στο Τριφύλλι. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος το καλοκαίρι δεν υπολογιζόταν από τον Ντάνι Πογιάτος και είχε εξεταστεί μέχρι και το ενδεχόμενο της παραχώρησης του από τον Τσάβι Ρόκα!

Ο Ζαγαρίτης έχει κάνει τη δική του ολική επαναφορά στον Παναθηναϊκό και παίζει βασικός όχι γιατί δεν υπάρχει άλλος, αλλά επειδή το αξίζει. Φυσιολογικά, η ανανέωση του συμβολαίου του 19χρονου αριστερού μπακ, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021, απέκτησε προτεραιότητα.

Ο Ντρεοσί κληρονόμησε αυτή την εκκρεμότητα από τον προκάτοχο του και δεν πρόλαβε να τη δουλέψει σε μεγάλο βαθμό. Ο Γάλλος παράγοντας είχε μία επαφή με τον Ζαγαρίτη και τον ατζέντη του πριν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και διαπίστωσε διαφορά στο οικονομικό.

Ο Ζαγαρίτης παίρνει μόνο τον βασικό μισθό από τον Παναθηναϊκό και επιθυμεί να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του με μία ικανοποιητική αμοιβή. Όμως, το νούμερο που πρότεινε ο Ντρεοσί, απέχει από τα «θέλω» του Ζαγαρίτη.

Έπειτα, η διαπραγμάτευση δεν προχώρησε, αφού ακόμα ο Ντρεοσί ενημερωνόταν για το χαρτοφυλάκιο του. Ο Ντρεοσί έχει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και θα επανέρθει άμεσα με βελτιωμένη προσφορά.

Επιπλέον, η εντολή του Αλαφούζου ήταν ξεκάθαρη: να επιτευχθεί συμφωνία με τον Ζαγαρίτη. Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επέστρεψε από το εξωτερικό την Τετάρτη και θα επιχειρήσει να κλείσει τη διαπραγμάτευση πριν τα Χριστούγεννα.

Διότι ήδη τον 19χρονο αριστερό μπακ παρακολουθούν γερμανικές ομάδες, οι οποίες παραδοσιακά τσεκάρουν την ελληνική αγορά: η Στουτγάρδη και η Κολωνία.

 

 

πηγή: to10.gr

Αυτά είναι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης!

Previous article

Η βαθμολογία της EuroLeague

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.