0

Η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φάνη Αυγερινού, που δίνει τη δική του μάχη εκτός αγωνιστικού χώρο με μια συγκινητική επιστολή θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν σταθεί δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα.

Με μια συγκινητική επιστολή η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φάνη Αυγερινού, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη εκτός αγωνιστικού χώρου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους έχουν σταθεί δίπλα στο νεαρό αλλά και τους ίδιους όλο αυτό το διάστημα.

Στήριξη και βοήθεια σε όλα τα επίπεδα με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αλαφούζο τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και άπαντες στην ακαδημία του “τριφυλλιού”.

Η επιστολή της οικογένειας Αυγερινού αναφέρει:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ιδιαίτερα στον κο Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟ για τη μεγαλοψυχία του, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού μας.

Τον ΟΜΙΛΟ «ΥΓΕΙΑ» και τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κο Α. ΚΑΤΡΑΠΑΝΗ, τον Κο Α. ΝΤΙΝΟ, τον Κο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, τους ευχαριστούμε έναν-έναν προσωπικά για το ενδιαφέρον που έδειξαν για το παιδί μας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, τη γιατρό μας Αιματολόγο Κα Ε. ΒΡΑΚΙΔΟΥ που μαζί με την ομάδα της Κα Χ. ΒΛΑΧΟΥ και Κα Ε. ΡΕΦΕΝΕ έδωσαν και δίνουν τα μέγιστα για τον Φάνη.

Επίσης τους ιατρούς, Κο. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ και Κο ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΟ, Κο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ και Κο ΚΑΡΑΪΣΚΟ τον Κο ΚΑΛΑΚΩΝΑ και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Υγεία».

Τον πρόεδρο και Δ. Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ για το ενδιαφέρον του όλον αυτό τον καιρό.

Τον αντιπρόεδρο Κο Λ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗ τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που ήταν και είναι πάντα δίπλα στον Φάνη.

Επίσης να ευχαριστήσουμε έναν -έναν ξεχωριστά τον Γιατρό της ομάδας Κο Γ. ΛΕΒΑΚΟ που ήταν και είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, όλο το ιατρικό team, τους φυσικοθεραπευτές ΔΕΔΕ, ΓΡΥΠΑΡΗ, ΧΑΤΖΗ, ΣΤΑΜΟΥ και όλους τους προπονητές.

Επιπλέον όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για τη στήριξή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Κο Γ.ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ που οπότε τον χρειαζόμαστε είναι πάντα δίπλα μας, τον Κο Β. ΣΑΜΙΟ και τονψυχολόγο Κο Κ.ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ που ήταν και είναι στο πλευρό μας.

Τον αγαπημένο του προπονητή και φίλο Κο Κ. ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ, που είναι κάθε μέρα δίπλα του και του χαρίζει το γέλιο του, τον γυμναστή Κο Β. ΜΠΕΚΑκαι τέλος τους συμπαίχτες του στην Κ19.

Επίσης θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Τ. ΦΥΣΣΑ που μας στηρίζει όλον αυτόν τον καιρό καθώς και τον Κο ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ.

Επίσης το σχολείο του Φάνη, το 39 ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ, τη διευθύντρια Κα ΦΟΥΣΕΚΗ και όλους τους καθηγητές του.

Τέλος θα αναφέρω μια φράση, σπάνια για την εποχή μας, που μας είπε ο Κος ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και θα μείνει για πάντα μέσα στην ψυχή μας: «ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» και όλους όσους προανέφερα κάνανε το αυτονόητο για το παιδί μας, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το ευχαριστώ μας είναι λίγο και τα λόγια πολύ φτωχά για να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε γι΄αυτό κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε το αυτονόητο με αυτήν την επιστολή

Με εκτίμηση. Οικογένεια ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ”

Η βαθμολογία της EuroLeague

Previous article

Αξιολογώντας τις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.