0

Ο Λάζλο Μπόλονι διαφέρει από τους προκατόχους του.

Οι νεαροί Έλληνες του Παναθηναϊκού επιστρατεύτηκαν και άλλες φορές την τελευταία τριετία. Να δώσουν λύσεις και να καλύψουν τα κενά, να προσφέρουν σανίδα σωτηρίας όταν όλα γύρω τους κατέρρεαν. Οπότε, η δημοσιότητα που απολαμβάνουν τώρα δεν αποτελεί νέο φαινόμενο.

Η βασική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες περιπτώσεις εστιάζεται στον άνθρωπο ο οποίος χρησιμοποιεί τους νεαρούς Έλληνες. Ο Λάζλο Μπόλονι διαφέρει από τους προκατόχους του. Δεν έχει την ίδια ιδιοσυγκρασία, τις ίδιες εμπειρίες και το ίδιο βιογραφικό. Ο Μπόλονι είναι πιο ισχυρή προσωπικότητα, ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας και με επιτυχίες στις δουλειές του.

 

Ο Λάζλο Μπόλονι παίζει με τους μικρούς επειδή τους πιστεύει. Όχι επειδή του το επέβαλλαν οι συνθήκες. Ο Μπόλονι διαχειρίζεται το υλικό με αυτό τον τρόπο διότι δεν φοβάται, δεν αναζητά την ασφάλεια.

Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε στον πάγκο τους Μακέντα, Καρλίτος, Αϊτόρ, περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ, για να αρχίσει στην ενδεκάδα τους Ιωαννίδη, Καμπετσή και Εμμανουηλίδη. Ο Μπόλονι δεν σκέφτηκε στιγμή πως θα χωρέσει Μακέντα και Καρλίτος στην επίθεση, γιατί προτιμά άλλους επιθετικούς.

Δεν είναι όλα καλώς καμωμένα με τον Λάζλο Μπόλονι. Δεν έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και οι λογομαχίες συμβαίνουν συχνά στο Κορωπί. Το κοουτσάρισμα του Ρουμάνου πάσχει. Έχει τα θέματα του ο Μπόλονι και είναι ορατά.

 

Αλλά, ο Μπόλονι παρέλαβε ένα χάος και το μετέτρεψε σε ομάδα. Αναδεικνύει τους μικρούς εκ πεποιθήσεως και όχι γιατί αναγκάστηκε από τις απουσίες. Και αυτό μπορεί να αφήσει μεγάλη προίκα στον Παναθηναϊκό. Τη μεγαλύτερη και την πιο πλούσια απ’ όλες: την πραγματική αξιοποίηση των ταλέντων του…

 
 

πηγή: trifilara.gr

Αλαφούζος: «Θλιβερή η μετάδοση των παιχνιδιών της Super League 2 από την ΕΡΤ» (Pic)

Previous article

Πιθανή η αποχώρηση του Τζαβίδα λόγω καλών σχέσεων Αλαφούζου – Ατζούν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.