0

Ο Λάζλο Μπόλονι στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε τον Βέλεθ ως στόπερ και τον Χατζηθεοδωρίδη στα χαφ, δίπλα στους Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο.

Τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη δοκίμασε σήμερα με τους βασικούς ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Χατζηθεοδωρίδη στα χαφ και να βάλει τον Βέλεθ στη φυσική του θέση, λόγω της σημαντικής απουσίας του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι χρησιμοποίησε σήμερα στην τετράδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Βέλεθ και Μολό ( έβαλε και για λίγο τον Σάντσες).

Στο κέντρο την τριάδα συμπλήρωναν οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης την περισσότερη ώρα, καθώς ανά διαστήματα χρησιμοποιήθηκαν και οι Αγιούμπ – Αθανασακόπουλος στη θέση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Λάζλο Μπόλονι θυμίζουμε ότι τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη τον είχε βάλει στη συγκεκριμένη θέση ως αλλαγή στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας, ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε ξανά τους Ιωαννίδη, Καμπετσή και Εμμανουηλίδη.

Έγινε η νέα πρόταση στον Καμπετσή!

Previous article

Ο “Βασιλιάς” Ράνγκελ

Next article

You may also like