0

 

Ένα καθοριστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/2.

Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τον Μπακογιάννη για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του ζήτησε ορισμένα πράγματα από τη δημοτική αρχή.

Η κοινή συνισταμένη είναι πως όλα προχωρούν βάση του σχεδιασμού και πως στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα οριστικοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχαν καταλήξει σε συμβιβασμό για τη σύμβαση που θα υπογράψουν, μετά από εκατέρωθεν παραχωρήσεις και διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών.

Η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη κλείδωσε σήμερα το πρωί σε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, στην οποία επιλύθηκαν τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα και επιβεβαιώθηκε η “χρυσή τομή”.

Το επόμενη βήμα είναι να συμφωνήσουν ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος Αθηναίων, ώστε να συνταχτεί στη συνέχεια η τελική προγραμματική συμφωνία, πριν την έναρξη των εργασιών.

Μόλις διευθετηθεί και αυτή η εκκρεμότητα, ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να εγκρίνει τις συμβάσεις.

 

πηγή: trifilara.gr

Επιτέλους: Συμφώνησαν Ερασιτέχνης και ΠΑΕ για το γήπεδο!

Previous article

Κάτας: «Ίσως πάρουμε ακόμη ένα γκαρντ – Mου αρέσει πολύ o Μπρέι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.