0

Ο Πιερ Ντρεοσί στη μέχρι τώρα, σχεδόν 3μηνη, θητεία του στον Παναθηναϊκό έχει πάρει αμφιλεγόμενες αποφάσεις.

Σε συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι άφησε τον Εμμανουηλίδη να φύγει, χάθηκε ο Ζαγαρίτης, έχει περιθωριοποιηθεί ο Μπουζούκης.

Έφερε τους Σανκαρέ, Νιάς και Ενγκμπαγκοτό, οι οποίοι στα έως τώρα δείγματα έχουν δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν.

Κανονικός εξτρέμ ο Ενγκμπαγκοτό, μεγάλο ταλέντο ο Νιάς που μπορεί να παίξει κεντρικό χαφ αλλά και στόπερ, έμπειρος με γκολ και ασίστ ο Σανκαρέ.

Αλλά και έναν τραυματισμό που του κόβει τη φόρμα.

Το μοναδικό ζήτημα και θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως η παρουσία του Νιάς δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τραβήξει… φρένο στη φόρα του Αλεξανδρόπουλου. Ενός ατόφιου ταλέντου, που ο Παναθηναϊκός μπορεί να ωφεληθεί με μια σημαντική πώληση. Τόσο σε θέμα χρημάτων όσο και πρεστίζ.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Πιερ Ντρεοσί έχει μιλήσει με γνωστούς του ατζέντηδες από την αγορά της Γαλλίας. Σιγά την έκπληξη θα πει κάποιος. Αυτή την αγορά ξέρει καλά, εκεί έχει δραστηριοποιηθεί, από εκεί έφερε, ουσιαστικά, και τους τρεις παίκτες τον Ιανουάριο.

Αξίζουν κάποιες σημειώσεις ωστόσο. Πρώτα απ’ όλα ο Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει σημαντική προεργασία. Οι παίκτες που ψάχνει είναι ελεύθεροι. Βασικό και το έχει τονίσει. Πως ψάχνει παίκτες που δε θα επιβαρύνουν το μπάτζετ με χρήματα για μεταγραφή. Οι δανεικοί περνούν σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτο πλάνο είναι οι ελεύθεροι.

Τα’χωσε στους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ: «Πληρώνεται δημοσιογράφους για να σας προστατεύουν»!

Previous article

Φοβερό ντεμπούτο Εμμανουηλίδη με δύο γκολ και ασίστ!

Next article

You may also like