0

Πάει χάλασε ο κόσμος…. “Μεταννοείται αμαρτωλοί”!!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ τάσσεται στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή με απαγόρευση ειδόδου στους αγωνιστικούς χώρους με πέντε μήνες και χρηματικό πρόστιμο 30 χιλιαδων ευρώ.

Η πρώτη ενέργεια την Μητρόπολης και του Αρχιεπισκόπου ήταν να χτυπήσουν τις καμπάνες της Μητρόπολης πένθημα, μεσίστιες τις σημαίες της Μητρόπολης και εκτακτο εσπερινό όπου και αφορίσθηκε ο Αθλητικός Δικαστής για το μεγάλο κακό που έκανε έναντι του μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως και της Μητροπόλεως του Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ταυτόχρονα στον λόγω που έβγαλε ο Μητροπολίτης επιτέθηκε ευθέως σε αυτούς που με την έωλη μικροψυχία των κατά καιρούς συκοφαντών του, οι οποίοι κινούμενοι στο σκοτάδι της κακότητός τους δεν αντέχουν την ευγένεια και το φως της φολογένειάς του άξιου τέκνου της Μητρόπολης Πειραιώς.

“Μεταννοείται αμαρτωλοί” και μην καταδικάζεται το ιερό αυτό ΤΕΡΑΣ της καλοτητας και φιλανθρωπίας ήταν τα λόγια του Μητροπολίτη, μιλώντας από τον άμβωνα της Μητρόπολης για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ζωή σε εμάς…

ΥΓ. Το κείμενο είναι χιουμοριστικό και ουδεμίαν σχέση έχει με πραγματικά γεγονότα.

Καιρός ήταν: Τιμωρήθηκε ο Μαρινάκης!

Previous article

Ο Νικ Καλάθης άξιζε να ζήσει τη σημερινή μέρα σε γεμάτο γήπεδο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.