0

Ο π. Πρόεδρος κα Υποψήφιος της Ε.ΛΟ.Π, Θεόδωρος Συνοδινός, με επιστολή του προς τα σωματεία της πάλης γνωστοποίησε την Ενημέρωση που ζήτησε καθώς και την Ένσταση που κατέθεσε κατά της συμμετοχής με δικαίωμα ψήφου αθλητικών σωματείων, καθώς και των υποψηφίων των εκπροσώπων αυτών, για τα καταστατικά όργανα της ΕΛΟΠ, στις αρχαιρεσίες της ΕΛΟΠ στις 20-3-2021 ή όποτε αυτές διενεργηθούν», που υπέβαλε στην ομοσπονδία Πάλης ,για τη θέση του Προέδρου στην ομοσπονδία στις αρχαιρεσίες της 20-3-2021

 

ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΑΛΗΣ

 

Αγαπητοί εκπρόσωποι των σωματείων της Ομοσπονδίας Πάλης.

 

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω.

 

Με αίσθημα ευθύνης προς το παρελθόν, το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον του αθλήματός μας, έχοντας έννομο συμφέρον λόγω της υποψηφιότητάς μου ως Πρόεδρος στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, ζήτησα Ενημέρωση και κατέθεσα Ένσταση κατά της συμμετοχής με δικαίωμα ψήφου αθλητικών σωματείων, καθώς και των υποψηφίων των εκπροσώπων αυτών, για τα καταστατικά όργανα της ΕΛΟΠ, στις αρχαιρεσίες της ΕΛΟΠ στις 20-3-2021 ή όποτε αυτές διενεργηθούν», που υπέβαλα στην ομοσπονδία Πάλης ,για τη θέση του Προέδρου στην ομοσπονδία στις αρχαιρεσίες της 20-3-2021

Η ενημέρωση που ζήτησα στο αίτημα που κατέθεσα στην Ομοσπονδία Πάλης, είναι προκειμένου να μου δοθούν τα κριτήρια, τα στοιχεία βάσει των οποίων η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας πρότεινε στο παρόν Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Π. τον κατάλογο των σωματείων που έχουν το νόμιμο δικαίωμα ψήφου.

Ελπίζοντας στην απόλυτη διαφάνεια όπως άλλωστε διακηρύσσει και το παρόν Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας.

Θέλοντας να απαντηθεί το ερώτημα και να βεβαιωθούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι και μέλη για το Δ.Σ. πληρούν όλα όσα προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο και εάν όντως έχουν νόμιμα το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.

Ελπίζοντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγουμε οι όποιες ενστάσεις μας να φέρουν ταλαιπωρία στο άθλημα, αποφεύγοντας να αποσυντονιστεί από το βασικό του στόχο που είναι η Αναδιοργάνωσή του.

Το κυρίαρχο πιστεύω μου είναι ότι πρέπει επιτέλους να εκλεγεί διοίκηση ικανή να αναδιοργανώσει το άθλημα της Πάλης .

Είναι κρίμα αυτό το περίφημο στο παρελθόν Ολυμπιακό άθλημα, να αγωνίζεται με κόπο ακόμα και για να έχει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλοι πιστεύω γνωρίζετε ότι έχουμε αθλητές ταλέντα ικανά όχι μόνο να έχουν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και να διακριθούν σε αυτούς.

Επομένως πρέπει να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα ώστε να φθάσουν στον επιθυμητό στόχο.

Το άθλημα της Πάλης έχει μεγάλη προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και πρέπει να επαναφέρουμε τα κεκτημένα, να το φέρουμε ξανά στην κορυφή.

Από εμάς εξαρτάται λοιπόν, τον κόσμο της Πάλης, τα αθλητικά στελέχη, προπονητές, διαιτητές, παλαίμαχους αθλητές, να έχουμε ΞΑΝΑ τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο άθλημά μας …. με νόμιμη ενασχόληση με αυτό, ηθικές αρχές και Ολυμπιακό Πνεύμα!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Υποψήφιος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάλης

Πρόεδρος Ε.Ο.Φ.Π 2004-2006

Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών Πρωταθλητών Π.Α.Ο

Μέλος Δ.Σ Παναθηναϊκού Α.Ο

Θεόδωρος Συνοδινός

 

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει Ζαγοράκη, ποτέ δεν ήθελε τον έλεγχο της ΕΠΟ

Previous article

Αποκάλυψη: Παναθηναϊκός και Μακάμπι “μάχονται” για τον Κίναν Έβανς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a Reply / Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.