0

Η νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως είναι νόμιμη η εκλογή Βασιλακόπουλου, καθώς προέκυψε από απαρτία. Επίσης προσδιορίζεται ως ημερομηνία των εκλογών η 30η Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης. Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β’ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης. Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5».

Σταμάτης Ρουμελιώτης

ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος!!!

Previous article

«Γεμάτος αυτοπεποίθηση στο Φάληρο…»

Next article

You may also like